Verkocht

Ien Dalesstraat 7 5122 BX Rijen

145m2
Wonen
5
Kamers
436m2
Perceel
2002
Bouwjaar
Op een steenworp afstand van het dorpscentrum en het station ligt de moderne woonwijk “de Vliegende Vennen ”. Aan een gezellig, rustig pleintje ligt deze vrijstaande woning met oprit en garage. Een uitstekend onderhouden vrijstaande woning, volledig geïsoleerd, met hardhouten kozijnen v.v. HR++ glas en met een energielabel A. Het huis heeft een moderne keuken (2021), een bijkeuken, een kelder en 4 slaapkamers. Verder is er een dakterras en ruime achtertuin op het zuiden.
Begane grond
In de entree/hal vindt u de garderobe, meterkast (9 groepen, 3 aardlekschakelaars), het geheel betegeld zwevend toilet met fonteintje, de houten trapopgang en de loopdeur naar de kelder en de woonkamer.

De kelder
De kelder (5,74 m. x 2,19 m.) is geheel betegeld en v.v. elektra.

De woonkamer:
De ruime woonkamer (9,92 m. x 5,71 / 3,30 m.) heeft een L-vorm en is voorzien van een laminaatvloer. Aan de voorzijde bevindt zich het zitgedeelte met uitzicht op het plein. Zowel aan de voor- als achterzijde heeft u openslaande tuindeuren welke toegang geven tot de voor- en achtertuin. Door de vele raampartijen valt veel licht naar binnen.

De keuken
De moderne open keuken (2,90 m. x 2,33 m., december 2021) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is geplaatst in een hoekopstelling. Deze luxe keuken is voorzien van een RVS 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een combimagnetron en een spoelbak. In de onder- en bovenkasten is voldoende bergruimte. Het antraciet werkblad is verhoogd.

De bijkeuken
Via de keuken kunt u naar de bijkeuken (2,70 m. x 1,73 m.) waar u aansluitingen voor uw wasapparatuur vindt. Er is ook extra ruimte voor bijvoorbeeld een kast of koelkast/vriezer. Op de vloer liggen tegels en de wanden zijn deels betegeld. Er is een loopdeur naar de achtertuin.

Eerste verdieping
De hal biedt toegang tot 3 slaapkamers, een badkamer, een aparte tweede toiletruimte en vaste trapopgang naar de tweede verdieping.

Slaapkamer 1:
Deze ruime ouderslaapkamer (5,71 m. x 3,66 / 3,00 m.) ligt aan de voorzijde van de woning. De ruimte is afgewerkt met een marmoleumvloer. Er is een Frans balkon en veel licht inval vanuit 3 zijden.

Slaapkamer 2:
Deze slaapkamer (3,85 m. x 3,31 m.) ligt aan de achterzijde van de woning. Er ligt een linoleumvloer. De twee kozijnen zijn v.v. rolluiken.

Slaapkamer 3:
Deze slaapkamer (3,85 / 2,55 m. x 2,30 m.) ligt aan de achterzijde van de woning. Deze is afgewerkt met een linoleumvloer. Het kozijn is v.v. een rolluik.

De badkamer
Deze badkamer (2,91 m. x 2,18 m.) is v.v. een ligbad met thermostaatkraan, een douchecabine met thermostaatkraan en een wastafel.

Tweede verdieping
Via een vaste trap komt u op de bovenste verdieping. Op deze overloop (4,31 m. x 2,31 m.) met vindt u de opstelling van de cv-combiketel (Remeha 2022), de warmte-terug-win-unit en extra aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en bereikt u de vierde slaapkamer. Tevens vindt u hier een loopdeur naar het dakterras (5,58 m. x 3,38 m.), die over de gehele breedte, aan de achterzijde (op het zuiden) van de woning van loopt. Hier kan nog een extra kamer opgebouwd. De kozijnen zijn v.v. rolluiken.

Slaapkamer 4:
Deze ruime slaapkamer (4,31m. x 3,69 m.) heeft 3 raampartijen v.v. een rolluik. Twee daarvan zijn elektrisch bedienbaar. De kamer is v.v. een linoleumvloer.

Tuin
De achtertuin (ca. 23 m. x 12 m.) is gelegen op het zuiden. De tuin is v.v. een gazon, vaste beplanting, een kleine vijver en sierbestrating. Vanuit de tuin kunt u de garage bereiken en er is een afsluitbare looppoort aan de voorzijde.

Garage
De ruime, in spouw uitgevoerde garage (6,38 m. x 3,15 m.) heeft een loopdeur naar de achtertuin en een kanteldeur aan de straatzijde. Voor de garage is nog plaats om op eigen terrein te parkeren.

Details
- vrijstaande woning
- oprit en garage
- moderne woonwijk voor jong en oud
- aan rustig pleintje
- nabij winkelcentrum en station
- momenteel 4 slaapkamers
- bijkeuken
- moderne keuken 2021
- ruime kelder
- opbouw op terras aan achterzijde is mogelijk voor extra slaapkamer
- geïsoleerde woning met energielabel A
- geheel voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ glas
- deels voorzien van rolluiken
- ruime achtertuin op het zuiden

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 maart 2024
Verkoopdatum
1 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.107
Aangeboden sinds
4 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Soort dak
Lessenaarsdak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
436 m2
Inhoud van de woning
636 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
25 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
33 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview