Dundelbroek 14 5122 HW Rijen

102m2
Wonen
5
Kamers
222m2
Perceel
1990
Bouwjaar
U kunt bieden vanaf € 398.000,- k.k. Deze twee onder één kapwoning heeft een oprit met garage en is gelegen in een rustige straat op korte afstand van 2 basisscholen en het treinstation. Er zijn 3 slaapkamers en een tweede verdieping waar u extra kamers kunt realiseren. De ruime tuin ligt op het zuidoosten.
Begane grond
Entree/Hal
De hal geeft toegang tot de garderobe, de meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezel) en de loopdeur naar de woonkamer. De gehele begane grond is v.v. een houten vloer. Alle wanden en plafons zijn v.v. spuitwerk.

De woonkamer:
De woonkamer (8,03 m. x 3,64/3,18 m.) heeft aan de voorzijde een zitgedeelte. Aan de achterzijde bevindt zich het eetgedeelte met de half open keuken en openslaande deuren naar de achtertuin. Achter een deur vindt u de geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje en de trap met toegang tot de eerste verdieping. De hardhouten kozijnen zijn v.v. dubbel glas en rolluiken.

De half open keuken
Aan de achterzijde vindt u de keuken (2,11 m. x 1,86 m.) in hoekopstelling v.v. een vaatwasser, een koelkast, een 4-pits gaskookplaat met rvs afzuigkap en een combi magnetron. Er zijn onder- en bovenkasten aanwezig.


Eerste verdieping
De bovenhal geeft u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een vaste kast met daarin de cv-opstelling (Remeha Avanta november 2016). Via een vaste trap kunt u naar de tweede verdieping. De gehele verdieping, m.u.v. de badkamer is v.v. vloerbedekking. De hardhouten kozijnen zijn v.v. enkel glas.

Slaapkamer 1:
Deze slaapkamer (3,96 m. x 3 m.) ligt aan de voorzijde van de woning.

Slaapkamer 2:
Deze slaapkamer (4 m. x 3/2,36 m.) ligt aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer (2,98 m. x 2,01 m.) ligt aan de voorzijde van de woning.

De badkamer:
De geheel betegelde badkamer (2,65 m. x 2,10 m.) heeft een ligbad met glazen douchescherm, een zwevend closet en een wastafel. Er is mechanische ventilatie aanwezig.

Tweede verdieping
Via een vaste trap komt u op de open zolder (5,11 m. x 3,90 m.) waar de wasaansluitingen en de mechanische ventilatie-unit zich bevinden. Het hardhouten kozijn in de zijgevel is v.v. enkel glas. U kunt hier een extra slaapkamer realiseren.

Tuin
De achtertuin (12,60 m. x 8,33 m.) ligt op het (zuid)oosten. De tuin is v.v. een gazon, sierbestrating en een buitenkraan. Aan de achterzijde vindt u een poort. Vanuit de tuin kunt u naar de aangebouwde garage.

De garage:
De garage (5,76 m. x 2,88 m.) heeft een stalen deur en is v.v. elektra. Er ligt een betonnen vloer. Het kunststof dak is in 2019 vernieuwd.

Details
- twee onder één kapwoning
- in rustige straat
- nabij scholen, treinstation en winkelcentrum
- geschakelde garage met oprit
- 3 slaapkamers en open zolder
- nette tuin met achterom op het (zuid)oosten
- controle dak woning 2021 geweest met 10 jaar garantie
- energielabel C
- dak garage 2019
- voldoende mogelijkheden tot creëren extra slaapkamer(s), aanbouw en plaatsing berging/overkapping in achtertuin

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.868
Aangeboden sinds
17 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
222 m2
Inhoud van de woning
416 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
17 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview