Paul Krugerstraat 80 2987 BW Ridderkerk

100m2
Wonen
5
Kamers
175m2
Perceel
1930
Bouwjaar
In een karakteristieke straat gelegen, sfeervolle 2/1-KAP WONING met AANBOUW, diepe zonnige tuin op het Westen en dakkapel aan voor- en achterzijde!
Centrale ligging, om de hoek van winkels en supermarkten, bus- en tramhalte en op korte afstand van de opstapplaats waterbus en Rotterdam.

In een rustige, kindvriendelijke straat gelegen 5- kamer jaren ’30 2/1-KAP WONING met een lichte, uitgebouwde L-woon/eetkamer met parketvloer en strak afgewerkte gespoten wanden en -stucplafond, een aangebouwde keuken met hoekopstelling, een stenen- en houten schuur, een ruime, recentelijk vernieuwde badkamer (2020) en vernieuwd toilet op de begane grond (2020), nokverhoging en dakkapellen en een ruime, vrijgelegen achtertuin op het Westen met een achterom via een zijpad. Veel privacy! Deze goed onderhouden woning is geheel voorzien van dubbele beglazing. Gunstige en centrale ligging, op loopafstand van supermarkten en wijkwinkelcentrum ‘De Werf’, scholen, een kinderspeelplaats, kinderopvang en openbaar vervoer zoals een bushalte en de tram. Tevens op korte afstand van de opstapplaats voor de waterbus en de uitvalswegen. Ligging op 175 m2 eigen grond!

Begane grond
Entree, hal met parketvloer, trapkast, meterkast en toegang tot een recentelijk vernieuwde toiletruimte met zwevend toilet en daglichttoetreding. De sfeervolle en vergrote L-woon/eetkamer is voorzien van een doorlopende parketvloer, stucplafond, neutrale wandafwerking en schuifpui naar de tuin. Tevens bereikt u vanuit de woonkamer de aangebouwde keuken welke is ingericht met een ruime hoekopstelling afgewerkt met granieten aanrechtbladen en -achterwanden en voorzien van spots, close-in boiler en inbouwapparatuur waaronder een oven (2017), vaatwasser (2017), koelkast (2020) en een inductie-kookplaat met afzuigkap. Deur naar de riante achtertuin met automatische tuinverlichting, met pizza-oven, schuttingen (hout/beton) rondom en toegang tot een stenen schuur met electra (extra groepenkast) en aangrenzende houten schuur. Via een vaste trap vanuit de hal bereikt u de 1e verdieping.

Eerste verdieping
Ruime overloop met raam en toegang tot een ruime ouderslaapkamer aan de achterzijde met een vaste kast, een grote, gehele betegelde badkamer eveneens gesitueerd aan de achterzijde (voormalige slaapkamer) met ruime inloopdouche met glazen deur en wanden, vaste wastafelmeubel (steigerhout) met spiegel, handdoekenradiator en daglichttoetreding middels een uitzetraam. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime 2e slaapkamer eveneens voorzien van een vaste kastenwand en dakkapel. De slaapkamers en overloop op deze verdieping zijn voorzien van een doorlopende laminaatvloer. Via de overloop bereikt u middels een vaste trap de 2e verdieping.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers, waarvan 1 met een dakraam, rolluik aan de achterzijde en veel bergruimte. Deze verdieping is verruimd door middel van een dakopbouw en dakkapel.

Afmetingen:
Plattegronden en meetrapport aanwezig volgen NEN 2580 meetrichtlijn.


Tuin
Ruime, zonnige tuin op het Westen met 2 schuren en een poort aan de zijkant

Details
Bouwjaar 1930
Woonoppervlak ca. 100 m2
Geheel voorzien van dubbele beglazing
Verwarming en warm water middels een CV-combiketel (HR Nefit, 2017)
Extra close- in boiler in de keuken
Vergrote L-woonkamer met veel prettige lichtinval, parketvloer en strak afgewerkte wanden en -plafond!
Aangebouwde keuken met ruime hoekopstelling
Recentelijk vernieuwde badkamer (2021)
Vernieuwd toilet op de begane grond (2021)
Electrisch zonneschermen voor- en achterzijde
Zijpad met een poort naar de tuin
Nokverhoging en dakkapellen aan voor- en achterzijde
Stenen schuur met electra (extra groepenkast) en houten berging
Ruim perceel: 175 m eigen grond

Deze informatie is een uitnodiging tot het doen van een bod. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.600
Aangeboden sinds
29 augustus 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
175 m2
Inhoud van de woning
354 m3
Oppervlakte externe bergruimte
16 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview