Verkocht OV

Wijkhove 8 3882 WD Putten

159m2
Wonen
6
Kamers
233m2
Perceel
2006
Bouwjaar
Dit is geen standaard woning, maar een fors uitgebouwde HOEKWONING met karakter op een prachtige, vrije locatie gelegen! De woning is voorzien van een inpandig te bereiken garage en een aangebouwde carport. Ook is er in de tuin een mooie houten overkapping aanwezig.
De overstekken, de stoere kap, het hoekraam aan de voorzijde, de verschillende sfeervolle hoekjes in de woning, niets is standaard! De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 160 m2 waarbij er een prachtige, grote woonkeuken en totaal 5 slaapkamers aanwezig zijn. Deze woning met energielabel A zoekt nieuwe eigenaren!

De ligging is uniek, aan de rand van de mooie wijk Bijsteren met vrij en groen uitzicht aan de voorzijde waarbij de woning aan een rustige, doodlopende zijstraat ligt. Er is goede parkeergelegenheid op eigen terrein maar ook aan de straat.
De overdekte entree is aan de zijkant van de woning gelegen en ik kom in een ruime hal waar ok de toiletruimte aanwezig is. Via een mooie deur met glas-in-lood raam kom ik in de living. De indeling van de woning is heel fijn met aan de voorzijde een ruime woonkamer en aan de achterzijde een uitgebouwde woonkeuken. De woonkamer heeft een prachtig hoekraam en nog 2 extra raamkozijnen voor extra veel lichtinval en is voorzien van een sfeervolle gashaard. Dit zijn de details die net dat extra sfeer geven!

De grote uitgebouwde woonkeuken is aan de achterzijde gelegen. Echt een wauw-ruimte met grote hoekkeuken en openslaande deuren naar de tuin. Je kunt hier nog om de eettafel heen dansen! De grote keukenopstelling is voorzien van alle inbouwapparatuur, een mooie stenen blad en een groot gasfornuis. De vaatwasser is vernieuwd in 2022. Via een achterportaal (waar fijn de jassen en de schoenen kunnen worden geborgen) loop ik zo de garage in. Deze ruimte is opgedeeld waarbij aan de achterzijde de wasmachine en de droger opgesteld staan. Deze ruimte is ook geïsoleerd, voorzien van verwarming en een daglicht. Aan de voorzijde kunnen fijn de fietsen en overige spullen staan. De totale ruimte is maar liefst ca. 18 m2 en is voorzien van een elektrische deur.
De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en de woonkamer heeft elektrische screens.

Tussen de woonkamer en de keuken is de trapopgang aanwezig. Deze heeft een prachtige, warme uitstraling een geeft juist extra sfeer aan het geheel. Eenmaal boven heb ik toegang tot 3 slaapkamers. Alle deuren zijn niet standaard en zijn voorzien van houten kozijnen met een mooie afwerking. De grote ouderslaapkamer is over de volle breedte aan de voorzijde gelegen, ook weer met een heerlijk groot raam, voorzien van elektrische screens. Ook is er een airco aanwezig! Leuk is de gerealiseerde ruime inloopkast, wie wil dit nou niet? Aan de achterzijde van de woning zijn nog 2 slaapkamers en de badkamer is in het midden gesitueerd. Deze ruimte is wat vergroot waardoor er nu prima een mooi hoek-ligbad, een inloopdouche, een dubbele wastafelmeubel en een 2e toilet past. Een mooie ruimte, ook weer voorzien van vloerverwarming.

Het meest verrassende vind ik nog wel de 2e verdieping. Deze ruimte gaat je nog het meest verbazen! Hier zijn 2 leuke tienerkamers waarbij de schuine kap en de leuke hoekjes net weer die extra sfeer geven. Door de schuine kap verwacht je dat deze verdieping niet veel ruimte heeft, maar dat is echt gezichtsbedrog. Ook de ruime overloop is echt heel fijn. Hier is de Intergas cv-ketel uit 2022 gesitueerd en hier zijn ook de aansluitingen voor een wasmachine en een droger aanwezig. Via een vlizotrap is nog een fijne bergvliering boven de overloop te bereiken. Je zou het niet zeggen, maar deze hoekwoning is ruimer dan de 2-1kapwoningen in deze straat door de verbinding met de tussenwoning ernaast. En deze woning heeft deze extra ruimte goed benut!

Via de openslaande deuren of het achterportaal loop ik zou de privacy volle tuin in. Zelfs nu in de winter is er geen inkijk van de achterburen, fijn! Vooral de breedte van de kavel geeft deze tuin een fijne ruimte. Onder de vrijstaande houten veranda is het heerlijk loungen. In de zomer kun je hier ook heerlijk van het avondzonnetje genieten. Langs de carport en de garage is de tuin nog via een zijpad te bereiken zodat je ook buitenom kunt lopen via de voorzijde. Daarnaast is er ook nog een achterom via het achterpad richting de Bollengoed.

De wijk Bijsteren is een gezellige, groene wijk met veel speelmogelijkheden voor de kinderen. Basisscholen zijn in de directe nabijheid en op de fiets ben je zo in het gezellige centrum van Putten. Met de auto ben je vanaf deze plek snel Putten uit en op de snelweg. Het treinstation is nog geen 5 minuutjes fietsen!. Een ideale ligging voor jouw gezin! Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.828
Aangeboden sinds
18 december 2023
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
233 m2
Inhoud van de woning
618 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
14 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
11 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, buitenzonwering, airconditioning, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview