Verkocht OV

Muntersgoed 7 3882 KE Putten

141m2
Wonen
5
Kamers
244m2
Perceel
2011
Bouwjaar

Wat een prachtige, sfeervolle en perfect onderhouden woning is dit! Een uitgebouwde hoekwoning met aangebouwde, inpandig te bereiken garage/berging, 4 slaapkamers, een luxe, zwarte keuken uit 2019 en een sfeervolle houten veranda met glazen pui. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. Een woning om echt verliefd op te worden en dat ook nog eens in de geliefde woonwijk Bijsteren is gelegen! Loop je met me mee?

Parkeren kan gemakkelijk op eigen terrein en via de openslaande zwarte deuren loop je zo de berging in. Maar nu gaan we officieel via de voordeur. De woning is gelegen aan een gezellige straat in de mooie groene wijk Bijsteren. Twee basisscholen, een kinderdagverblijf en een park zijn op loopafstand gelegen. Ook is het in deze wijk heerlijk vrij wandelen langs de weilanden en door de ruim opgezette wijk. Als ik binnenkom zie ik meteen een ruime hal welke strak en clean is ingericht. En hier zie ik ook al de prachtige visgraat PVC vloer waar ik meteen fan van ben. Aan de linkerzijde in de hal is de toiletruimte gelegen met een vrij hangend toilet en een fonteintje. Onder de trap is een grote trapkast die via de hal ook bereikbaar is. We gaan door naar de keuken en de woonkamer! Wat een mooie leefruimte toch? De uitgebouwde woonkamer is aan de achterzijde gelegen en is echt een grote ruimte. De zwart geschilderde, openslaande deuren samen met de raampartijen tot de grond maken de ruimte ook heerlijk licht. De strakke gashaard geven de ruimte nog meer sfeer en de onlangs vernieuwde keuken aan de voorzijde is toch helemaal een plaatje. De indeling is heel ruim en prettig, het betonnen blad maakt de keuken helemaal af en uiteraard is alle inbouwapparatuur aanwezig. Vanuit de keuken kijk je leuk over de straat. De indeling is echt over nagedacht.. prachtig! De begane grond is ook nog eens geheel voorzien van vloerverwarming!
Aan de achterzijde van de woonkamer is een deur naar de hal/bijkeuken waar een handige inbouwkast is gemaakt voor al je bergspullen en waar je de jassen/schoenen etc mooi kwijt kan. Vanuit deze ruimte is weer een deur naar de ruime berging. Hier kunnen met gemak veel fietsen en andere spullen staan.

Op naar de eerste verdieping. In elke ruimte dat ik kom is de woning, fris, strak, netjes geschilderd en behangen. Ook hier op deze verdieping. Er zijn 3 ruime slaapkamers waarvan de 2e kamer ook nog een extra raam heeft in de zijgevel. De kamers zijn allemaal voorzien van zwarte/donkergrijze elektrische rolluiken. De badkamer is aan de voorzijde gelegen en is ook weer echt heel ruim. Deze is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet. Via een open trap ga ik naar de tweede verdieping waar zich nog een ruime slaapkamer bevindt! Deze kamer is voorzien van een groot dakraam en een raam in de zijgevel. Een heerlijke kinder/tienerkamer of werkkamer. Ook de overloop heeft nog echt veel ruimte voor bijvoorbeeld de was of al je bergspullen. Hier bevindt zich ook de wasmachine , de droger en de cv-installatie. Deze verdieping is niet vergeten en ook netjes afgewerkt en clean. Wauw!

Nu naar buiten! In de zomer loop je lekker op je blote voeten via de openslaande deuren zo de tuin in. Door de mooie overkapping en een diep zijperceel tussen de rijen woningen in, voelt de tuin heel ruimtelijk en privacy-vol aan. Je kijk ook mooi naar de oude eikenbomen, een straat verderop gelegen, en hebt er niet “de last” van. De tuin is ook weer echt keuring ingericht met een mooie erafscheiding en is gelegen op het zuidoosten. De achterpui is voorzien van een elektrisch bedienbaar zwart zonnescherm. Mooi! Aan de zijkant van de tuin is een achterom en kan je zo langs je woning in de tuin komen. De houten veranda is voorzien van glazen schuifdeuren zodat je er ook heerlijk in de winter of mooie zomeravonden van kan genieten. Voor de warme dagen zijn de schuifdeuren geheel te openen.

De woning ziet er modern en fris uit en is ook nog eens goed onderhouden. Uiteraard heeft de woning een energielabel A en onlangs is het buiten- en binnenschilderwerk nog helemaal aangepakt. Totaal heeft de woning een oppervlakte van 141,6 m2 en een berging van 14,1 m2. Zie jij jezelf hier wel wonen? Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!




Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.202
Aangeboden sinds
27 februari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
244 m2
Inhoud van de woning
559 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
14 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, rolluiken, buitenzonwering, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview