Verkocht OV

Da Costastraat 104 3881 JK Putten

107m2
Wonen
5
Kamers
250m2
Perceel
1963
Bouwjaar
Wat een leuke kans! Een volledig (!) geïsoleerde HOEKWONING met oprit en stenen garage, op loopafstand van de prachtige bossen gelegen! De woning is deels aan de achterzijde uitgebouwd waardoor de leefruimte beneden heel fijn en ruimtelijk is geworden. De woonkamer en de keuken zijn daarbij ook nog eens voorzien van vloerverwarming, luxe!
Het perceel is maar liefst 250 m2 en de tuin is echt een heerlijke ruimte, op de zon gelegen. (zuidoosten) Verder is de woning geheel voorzien van onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen met HR-glas (2013) en van spouwisolatie, vloer- en dakisolatie. Echt een woning voor de toekomst dus! Wellicht iets voor jou en je gezin? Ik neem je mee door de woning!

De entree van de woning is aan de voorzijde gelegen en parkeren doe je gemakkelijk om de hoek (Staringstraat) op de oprit voor de garage. Als het jouw woning is, loop je natuurlijk achterom, via de keuken, maar nu gaan we de officiële weg via de voordeur.
Het valt me meteen op dat de kozijnen, de voordeur en ook de gevelbeplating tussen de raamkozijnen van kunststof zijn. Dit ziet er ook echt keurig uit en scheelt een boel schilderwerk en onderhoudskosten!
De hal is een lange ruimte waar voldoende plek is voor de jassen en waar ook de trapopgang, de meterkast, de verdiepte trapkast en de toiletruimte gesitueerd zijn. Als we helemaal doorlopen komen we bij de woonkamer uit. Zonder de uitbouw zouden we nu in de keuken komen waar deze is nu gesitueerd in de uitbouw. En wat geeft dat lekker veel leefruimte zo. Voor de kids ruimte om te spelen maar er ook ruimte voor een grote eettafel en een fijne zithoek. Er is nog een doorgang naar de schoorsteen aanwezig, dus zou je een houtkachel of pelletkachel willen plaatsen dan is dit heel makkelijk. En doordat de woning op een hoek gelegen is zijn er 2 fijne zijramen voor nog meer daglicht. De woning is ook nog eens op de hoek van een straat gelegen, dus dat betekent een nog vrijere ligging!

De keuken is dus in de uitbouw gerealiseerd. De keukenopstelling is een goede hoek, voorzien van alle inbouwapparatuur. Vanaf het aanrecht kijk je fijn over de tuin. Er is ruimte voor nog zo’n fijn ontbijttafeltje zoals je wel op de foto kunt zien, dus ik noem het ook gewoon een fijne woonkeuken! De keuken en de woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming, heerlijk!

Via de keuken loop je zo naar buiten, de tuin in. Wanneer je de achter/zijtuin nog wat zou willen vergroten voor bijvoorbeeld meer speelmogelijkheden voor de kids, dan is het puur een kwestie van verplaatsen van de schutting! De woning heeft namelijk ook nog echt een grote voortuin.
De garage is aangebouwd aan de keuken en biedt lekker veel bergruimte en is voorzien van verwarming. Handig!

We gaan weer naar binnen en naar boven!
De eerste verdieping heeft een betonnen ondervloer, dat is fijn voor eventuele stampende kindervoetjes. Deze verdieping heeft 3 ruime slaapkamers waarvan 2 ook voorzien van inbouwkasten. De badkamer is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een inloopdouche en een wastafel met meubel. Op de overloop is nog een ruime bergkast te bereiken waar eventueel ook een 2e toilet gerealiseerd zou kunnen worden. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van elektrische screens.

En via een vaste dichte trap komen we op de 2e verdieping. Hier bevindt zich een 4e goede slaapkamer, ook voorzien van inbouwkasten. Op de ruime overloop, voorzien van een dakraam, zijn de wasmachine en drogeraansluiting aanwezig. Ook de cv- ketel uit 2018 is hier gesitueerd.

Wat een leuke, verzorgde woning op een fijne locatie gelegen! Op de fiets ben je binnen 5 minuten in hartje centrum en zoals al gezegd loop je zo in het prachtige bos van Putten. De huidige eigenaren hebben er maar liefst ca. 30 jaar met heel veel plezier gewoond! Een geschikte woning voor een jong gezin maar ook een hele leuke woning voor een echtpaar die juist wat groener en vrijer willen gaan wonen. Ik laat het je graag allemaal zien, neem gerust contact op voor het inplannen van een afspraak.


Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.197
Aangeboden sinds
22 januari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
250 m2
Inhoud van de woning
453 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
2 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
19 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, glasvezel, buitenzonwering, rookkanaal, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview