Verkocht

Overweg 124 1191 RD Ouderkerk aan de Amstel

125m2
Wonen
4
Kamers
206m2
Perceel
1986
Bouwjaar
In 2023 grotendeels gerenoveerde ruime 4 KAMER HOEKWONING met een fraaie open ligging rondom en op een steenworp afstand van het prachtige natuur- en recreatiegebied de Ouderkerkerplas. De woning ligt op een hoek op een ruim perceel. Grote voortuin, zij-tuin en diepe/brede achtertuin gelegen op zuidwesten. Naast de woning ligt een voetpad en daarnaast een groenstrook met sierwater.

Bijzonderheden:
- in 2023 grotendeels gerenoveerde hoekwoning
- ruim bemeten perceel van 206 m2;
- ruime woonkamer door uitbouw; met nieuwe HR + ramen met roedeverdeling;
- moderne keuken;
- in 2023 gerenoveerde badkamer
- nieuwe houten vloeren op de 1e en 2e verdieping
- in 2023 geheel geschilderd
- nieuwe CV ketel
- achtertuin gelegen op zuidwesten;
- zij-tuin en diepe mooi aangelegde voortuin;
- gelegen op eigen grond;
- kindvriendelijke buurt;
- 3 slaapkamers, uit te breiden naar 4 of 5 slaapkamers;
- uitbreiding mogelijk op de 2e verdieping door dakkapel met vergunning;
- Woning is volledig geïsoleerd,
- Energielabel B;
- dichtbij uitvalswegen en de Ouderkerkerplas.


Indeling: Via de fraai aangelegde zeer ruime voortuin bereikt men de entree naar de hal. Moderne toiletruimte met zwevend closet en fontein, toiletruimte uitgevoerd in witte tegels, meterkast met voldoende groepen, fraai afgewerkte trap naar boven en toegang tot ruime woonkamer. De woonkamer is ruim, de woning beschikt over een uitbouw vanuit de bouw en heeft aan de achterzijde een grote raampartij en loopdeur. Er is mede door de hoekligging veel lichtinval. De woonkamer kijkt uit op de achtertuin. De radiatoren op zowel de begane grond als de 1e verdieping zijn voorzien van een radiator ombouw. Aan de zijgevel van de woning bevindt zich een raam; uitkijkend op de zij-tuin.

De begane grond is voorzien van een mooie parketvloer en afgewerkt met een hoge plint. De wanden zijn glad gestuukt en het schilderwerk is in 2023 helemaal opnieuw gedaan. De woning is op de begane grond voorzien van fraaie stompe deuren met fraai deurbeslag. De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en kijkt uit op de voortuin. De keuken in U-vorm is in erg goede staat; hoogglans kastdeuren, veel opbergruimte en uiteraard voorzien van de inbouwapparatuur die u mag verwachten: oven, koel-vrieskast, vaatwasmachine en inductie kookplaat. In 2023 zijn de ramen vernieuwd met roedeverdeling en HR + glas.

Tuin: De goed onderhouden achtertuin is gelegen op het zuidwesten en heeft een elektrisch zonnescherm, achterom en een vrijstaande stenen schuur. Doordat de woning op een hoek ligt, is er een zijtuin aanwezig en beschikt de woning over een diepe voortuin. In de voortuin staan onder andere lindes en de voortuin is omheind door een hekwerk.

Eerste verdieping: Er zijn 2 royale slaapkamers aanwezig. De slaapkamers hebben in 2023 een nieuwe houten vloer gekregen en is het geheel opnieuw geschilderd. De master bedroom is in 2023 voorzien van airconditioning. Op de overloop ligt dezelfde houten vloer als in de slaapkamers. De ruime hoofdslaapkamer aan de achterzijde (deze kamer kan teruggebracht worden naar 2 kamers) is voorzien van veel ramen waaronder een zijraam, inclusief rolluiken (handmatig te bedienen) en een vaste kast. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde evenals de badkamer. Deze slaapkamer is eveneens voorzien van een grote vaste kastenwand. De badkamer is in 2023 geheel gerenoveerd en voorzien van turquoise wandtegels en lichtbeige vloertegels, een toilet, ruime inloopdouche en een badkamermeubel met een wastafel en een handdoek radiator.

Tweede verdieping: Toegangsdeur naar de 2e trap die toegang geeft tot de 2e verdieping. De tweede verdieping beschikt over een grote kamer gelegen over bijna de gehele diepte van de woning (eenvoudig afsluitbaar te maken door middel van een deur) welke voorzien is van een aantal knieschotten met bergruimte. Ook hier is in 2023 dezelfde houten vloer aangebracht en is alles geschilderd en is de kamer voorzien van airconditioning. De 4e kamer bevindt zich aan de voorzijde. Deze kamer is voorzien van tegels; de wasmachine en de droger opstelling is hier aanwezig alsmede de opstelling voor de CV installatie die in 2023 vernieuwd is en de mechanische ventilatie (recent vervangen).

De etage kan flink worden uitgebreid middels een grote dakkapel.

Locatie: Ouderkerk aan de Amstel ligt op korte afstand van Amsterdam en Amstelveen, doch door de landelijke ligging is het hier heerlijk rustig wonen. Er zijn diverse recreatiemogelijkheden aanwezig zoals de Ouderkerkerplas, Amstel en de Rondehoep. De kindvriendelijke rustige woonbuurt met voldoende parkeergelegenheid is goed gelegen op loop-/fietsafstand van halte openbaar vervoer, winkelcentrum Sluisplein, scholen, crèches en naschoolse opvang, maar ook nabij de historische fraaie en gezellige dorpskern met o.a. winkels en horeca. Ouderkerk aan de Amstel is een ideale uitvalsbasis voor tal van snelwegen (A9, A10 en A2) en toch landelijk gelegen, omringd door de rivieren Amstel en Bullewijk. Er zijn hier tal van recreatiemogelijkheden zoals tennis, paardrijden, golfen, voetbal en handbal. Ook op culinair gebied is het dorp beroemd door de vele restaurants in verschillende prijsklassen. De afstand tot Amsterdam is ca. 10 autominuten, evenals het "Stadshart" van Amstelveen. Ouderkerk heeft een super snelle busverbinding van Arena via Amstelveen, Schiphol en Hoofddorp naar Haarlem.

Alle renovaties van 2023 op een rijtje:

- Gastentoilet opnieuw geschilderd en plafondverlichting
- Hal en trappenhuis geschilderd en gestukt
- Nieuwe ramen met roedeverdeling bij het grote keukenraam en de ramen naar het terras incl. terrasdeur
- Zonnescherm, elektrisch
- Schilderwerk in de keuken, eetkamer, woonkamer
- Airconditioning (van topmerk Daikin) met apparaten in ouderslaapkamer en gastenslaapkamer (zolder)
- Nieuwe gordijnen incl. roeden in de master bedroom
- Nieuwe radiatorbekleding in de master bedroom kamer en kleedkamer
- Schilderwerk in master bedroom incl. inbouwkast
- Nieuwe houten vloer in master bedroom, kleedkamer en gang (1e verdieping)
- Schilderwerk in gang en kleedkamer incl. inbouwkast
- 4 nieuwe deuren op 1e verdieping
- Badkamer geheel gerenoveerd
- Nieuwe houten vloer op trap naar 2e verdieping, trap gepleisterd en geschilderd
- Op 2e verdieping muren en plafond gepleisterd en geschilderd
- Nieuwe CV-ketel (Intergas)
- Nieuwe houten vloer op 2e verdieping
- Internet met kabel op 2e verdieping als in verbetering vs. WIFI. Gele kabel bij het bureau heeft uitstekende snelheid en kwaliteit (kantoor aan huis)



Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoek plicht.

Alle opgegeven maten zijn ingemeten conform NEN 2580 en zijn indicatief.

Alle informatie in deze advertentie is met zorg samengesteld. Echter, aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 april 2024
Verkoopdatum
29 april 2024
Looptijd
25 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 6.123
Aangeboden sinds
4 april 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
206 m2
Inhoud van de woning
403 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, alarmsysteem, rolluiken, glasvezel, buitenzonwering, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview