Verkocht

Emmastraat 12 3255 BE Oude-Tonge

74m2
Wonen
4
Kamers
88m2
Perceel
1956
Bouwjaar
Ontdek de charme van deze aantrekkelijke starterswoning, gelegen in Oude-Tonge. Deze tussenwoning, met zijn unieke eigenschappen en strategische locatie, biedt een ideale woonomgeving voor diegenen die hun eerste stappen op de woningmarkt zetten of hun huidige woonsituatie willen upgraden.

De woning beschikt over drie slaapkamers, die elk een wereld van mogelijkheden bieden. Of u nu een comfortabele slaapkamer, een moderne thuiskantoor of een gezellige speelkamer voor de kinderen wilt inrichten, deze ruimtes bieden de flexibiliteit om aan uw wensen te voldoen. De kamers zijn smaakvol ingericht met oog voor detail, waardoor ze een warme en uitnodigende sfeer uitstralen.

Het energielabel D van deze woning biedt een mooie balans tussen wooncomfort en energiebewustzijn. Dit label wijst op een solide basis voor energie-efficiëntie, wat betekent dat de woning al over een redelijke mate van isolatie en energiezuinigheid beschikt. Voor de nieuwe eigenaar biedt dit een comfortabele uitgangspositie met ruimte voor eventuele toekomstige verbeteringen. De bestaande voorzieningen in de woning zorgen ervoor dat uw energiekosten beheersbaar zijn, terwijl u geniet van een aangenaam binnenklimaat. Dit label staat voor een woning die reeds bewust is ontworpen met oog op energieverbruik, wat een positieve bijdrage levert aan zowel uw portemonnee als het milieu.

De achtertuin is gelegen op het zuidoosten. Hierdoor geniet u van een optimale zonligging gedurende de dag. De tuin is volledig bestraat en onderhoudsarm, perfect voor diegenen die van het buitenleven willen genieten zonder de last van veel tuinonderhoud. Daarnaast is er een handige buitenkraan aanwezig, wat het bewateren van planten of het schoonmaken van de tuinmeubelen vereenvoudigt.

Een bijkomend pluspunt is de berging in de tuin, die voorzien is van elektra. Deze ruimte is ideaal voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen of als extra opslagruimte. De elektravoorziening maakt het ook mogelijk om de ruimte voor diverse doeleinden te gebruiken, zoals een werkplaats of hobbyruimte.

De ligging van de woning in Oude-Tonge is perfect voor wie het beste van twee werelden zoekt: de rust en het gemeenschapsgevoel van een dorp, gecombineerd met de nabijheid van alle noodzakelijke voorzieningen. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal binnen handbereik, waardoor uw dagelijks leven zowel comfortabel als gemakkelijk is.

Kortom, deze tussenwoning in Oude-Tonge is de ideale keuze voor starters op de woningmarkt. Mis deze unieke kans niet om uw droomwoning te bezitten.
Begane grond
Entree:
Laminaatvloer, radiator, trapopgang en meterkast.

Toilet:
Staand en geheel betegeld.

Woonkamer:
Laminaatvloer, elektrisch rolluik en radiatoren.

Keuken:
4-pits gaskookplaat, afzuigkap, enkele spoelbak, koelkast, oven met elektrische stoomfunctie, vaatwasser, close-in boiler en PVC-laminaat.

Eerste verdieping
Overloop:
Laminaatvloer, witgoedaansluitingen en toegang tot vlizotrap.

Slaapkamer 1:
Laminaatvloer, radiator, inbouwkast en handmatig rolluik.

Slaapkamer 2:
Laminaatvloer, radiator, handmatig rolluik en inbouwkast.

Slaapkamer 3:
Laminaatvloer, radiator en inbouwkast.

Badkamer:
Bad-/douchecombinatie, wastafel met meubel, handdoekenradiator en geheel betegeld.

Tuin
Achtertuin:
Bestraat, buitenkraan en zonnescherm.

Stenen berging:
Betonnen vloer en elektra.

Details
Extra’s:
- Starterswoning;
- 3 slaapkamers;
- Energielabel D;
- Rolluiken;
- CV-ketel (eind) 2021.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 januari 2024
Verkoopdatum
26 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.041
Aangeboden sinds
17 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
88 m2
Inhoud van de woning
316 m3
Oppervlakte externe bergruimte
11 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, rolluiken, buitenzonwering

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview