Verkocht

Smalle Einde 20 3253 XH Ouddorp

156m2
Wonen
5
Kamers
642m2
Perceel
2021
Bouwjaar
Vrijstaand, levensloopbestendig en energiezuinig! Drie belangrijke kernwaarden voor deze prachtige woning van 2020.

Deze vrijstaande woning is gelegen aan het Smalle Einde op nr. 20. Door de slaapkamer, inloopkast en badkamer op de begane grond is het een levensloopbestendige woning. Met in totaal maar liefst drie slaapkamers, twee badkamers en drie toiletten, een sfeervolle serre, eigen parkeergelegenheid, een mancave, schuur en royale tuin kom je hier absoluut niets te kort. Deze woning is gebouwd in 2020, voorzien van 32 zonnepalen plus een warmtepomp en geheel gasloos. De woning is ook voorzien van mechanische ventilatie.

De woning bevindt zich in de betrekkelijk rustige badplaats Ouddorp, gelegen aan zowel het Noordzeestrand als het Grevelingenmeer. Het dorp is van alle gemakken voorzien. Scholen, gezellige restaurants en winkels zijn op loopafstand gelegen. De bereikbaarheid met openbaar vervoer (bus) is goed en Ouddorp ligt direct aan de N57, die zowel richting Rotterdam als Zeeland loopt.
Begane grond
Naast de woning is een eigen oprit met ruimte voor meerdere auto’s. Via de voordeur kom je binnen in een ruime hal. Hier ligt een donkere keramische tegelvloer in marmerlook en vind je lichte wanden. In de hal bevindt zich het toilet, de open trap naar de eerste verdieping en de deur naar de woonkamer. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming.

Uniek aan de riante woonkamer zijn de houten steunbalken, die de kamer karakter geven. De woonkamer met open keuken biedt je toegang tot de serre, de bijkeuken en de inloopkast. Via de inloopkast bereik je de slaapkamer en de badkamer. De woonkamer, inloopkast en slaapkamer zijn voorzien van een hardhouten vloer.

In de open keuken vind je dezelfde keramische vloertegels als in de hal en een houten greeploze keuken met een donker aanrechtblad. De keuken is voorzien van een vrijstaand inductiefornuis (Boretti), een afzuigkap, een ingebouwde wijnkoeler, een magnetron, een verhoogd geplaatste vaatwasser en een vrijstaande RVS koel-vriescombinatie. Kortom, van alle gemakken voorzien!

In de bijkeuken bevinden zich de wasmachine- en droger aansluiting, plus een 260 liter-boiler. Ook kan deze worden gebruikt als extra opslagruimte. Via de bijkeuken kom je aan de zijkant van het huis op de oprit.

Opvallend aan de badkamer is het mooie patroon van portugese tegels op de vloer. Verder vind je hier grotendeels lichte wanden. De badkamer is voorzien van een zwevend toilet, een wastafelmeubel en een inloopdouche met regendouche en handdouche.

Aangrenzend aan de slaapkamer is er een grote inloopkast en de badkamer. Opvallend aan de badkamer is het mooie patroon op de vloertegels. Verder vind je hier grotendeels lichte wanden. Je bent in de badkamer voorzien van een zwevend toilet, een wastafel in meubel en een inloopdouche met regendouche.

Eerste verdieping
Middels de trap op de begane grond kom je op de overloop van de eerste verdieping. De ruime overloop biedt toegang tot twee slaapkamers een badkamer en een berging.

In de stijlvolle badkamer vind je grotendeels grijze wandtegels met een donkere vloer. Daarnaast is er een heerlijk ligbad, een wastafelmeubel met twee wastafels en een zwevend toilet. Ook vind je hier een schuin plafond met een skylight.

Op dit moment is één van de slaapkamers boven (+/- 24 m2) in gebruik als lounge area. Hier zijn aansluitpunten voor een kitchenette. Uiteraard zijn beide kamers volwaardige slaapkamers, die je geheel naar eigen stijl kunt indelen. Ook is er in beide kamers voldoende natuurlijk daglicht.

Tuin
De sfeervolle serre is ideaal als ontmoetingsplaats voor vrienden en familie, heerlijk loungen, gezamenlijk eten of relaxen. Je vindt hier een houten plafond met steunbalken en over de hele lengte van 7,5 meter een glazen schuifwand. De houtkachel maakt de sfeer in deze ruimte compleet.

In de royale tuin tref je veel groen aan met onder andere fruitbomen en twee houten bergruimtes, waaronder een ware mancave of puberhok en twee terrassen, waarvan één overdekt.

Details
- Rustige buurt
- Bouwjaar 2021
- A+++++ label optimaal geïsoleerd
- Duurzaam en energiezuinig
- Nabij Noordzeestrand en Grevelingenmeer
- Voorzieningen op loopafstand
- Huisarts- en tandartspraktijk in het dorp aanwezig
- Drie slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer op de begane grond
- Een sfeervolle serre
- Riante living
- Twee houten bergingen
- Voldoende parkeerruimte
- 32 zonnepanelen

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 augustus 2023
Verkoopdatum
8 maart 2024
Looptijd
7 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.442
Aangeboden sinds
5 augustus 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
642 m2
Inhoud van de woning
588 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview