Hazersweg 1 3253 XE Ouddorp

167m2
Wonen
3
Kamers
125m2
Perceel
1938
Bouwjaar
Wonen en werken in hartje Ouddorp? Het antwoord is dit juweeltje ... een unieke kans!

Geheel gerenoveerde bijzonder stijlvolle bovenwoning. De voormalige winkel beneden is in de sfeer van vroeger en kan volledig naar eigen wens en smaak ingevuld worden. Perfect voor de royale woonwens of een ideale woon-/werkcombinatie.

Indeling:

Bovenwoning
Direct na de voordeur in de entreehal beneden ziet u het al... hier is afgelopen jaren met smaak gerenoveerd! De hal geeft toegang naar de voormalige winkel en een royale bijkeuken met witgoedaansluitingen en cv-opstelling (2020). De stijlvolle trap leidt naar de binnenhal op de verdieping, welke direct toegang aan het dakterras van circa 17m2 aan achterzijde geeft. De badkamer met de royale inloopdouche en wastafel op fraai houten meubel treft u eerst, het separate toilet meteen daarna. Een glazen deur geeft toegang aan de living met drie Franse balkons waarvan u buiten vast al naar de gave cortenstale balustrades hebt gekeken. De open keuken is voorzien van een robuuste inrichting met composiet blad, diverse inbouwapparatuur en Amerikaanse koel-/vriezer. Deze woonlaag is voorzien van comfortabele vloerverwarming. De open trap in de living gaat naar de slaapverdieping. Hier treft u twee prettige slaapkamers en praktische bergruimten met wederom de combinatie van nieuw comfort in ouderwetse sfeer en gezelligheid.

Benedenverdieping
Aan voorzijde is een eigen winkeltoegang. De voormalige winkel is nog niet gerenoveerd en verkeert in eenvoudige staat. Wel is het electra in het gehele pand vernieuwd. In de huidige indeling treft u winkelruimtes, pantry en toegang naar binnenhal aan achterzijde. Kortom, nog helemaal naar eigen wens en smaak in te delen en af te werken!

Oplevering in overleg.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.844
Aangeboden sinds
25 augustus 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
125 m2
Inhoud van de woning
634 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, fransbalkon

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview