Verkocht OV

Kievit 32 3263 BE Oud-Beijerland

123m2
Wonen
5
Kamers
293m2
Perceel
1984
Bouwjaar
Opgelet! Dit ruime woonhuis aan de Kievit 32 in Oud-Beijerland staat te koop en heeft alles wat jullie nodig hebben. Gebouwd in 1984, dit gezellige twee-onder-een-kap huis straalt warmte en comfort uit. Met een perceeloppervlakte van 293 m2 kan je hier volop genieten van je eigen stukje groen.

Geweldige Locatie
Gevonden op de buitenring van de Kievit, geniet je hier van een unieke ligging aan een park met een prachtige vijver. Perfect voor de kinderen om lekker buiten te spelen terwijl jij geniet van de rust en het groen om je heen.

Moderne Voorzieningen
Als kers op de taart is deze woning voorzien van een energielabel A+++++, wat betekent dat je niet alleen comfortabel woont, maar ook nog eens energiezuinig bezig bent tegen zeer lage energiekosten. Met een warmtepomp, vloer- en wandverwarming ben je altijd verzekerd van een aangename temperatuur in huis.

Vernieuwde Badkamer
Een blikvanger van deze woning is de recent gerenoveerde badkamer in 2023. Hier kan je elke dag ontspannen in je eigen spa-oase met uitzicht over het park.

Ideaal voor iedereen.
Deze woning is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een fijne plek om thuis te komen. Met een achtertuin én voortuin heb je voldoende ruimte om buiten te spelen, te tuinieren of gezellig samen te barbecueën op zomeravonden.

Dus, waar wacht je nog op? Kom snel een kijkje nemen en wie weet wordt dit jouw nieuwe droomhuis!
Begane grond
Begane grond: entree, hal, modern toilet, ruime woonkamer met houtkachel en veel zonlicht. De moderne woonkeuken is aan de achterzijde gelegen met prachtig uitzicht over de tuin en het park met de vijver.

1e verdieping: overloop, 2 fijne slaapkamers aan de voorzijde met dakkapel, slaapkamer achterzijde met dakkapel. De moderne badkamer met inloopdouche is ook aan de achterzijde gelegen.

Zolderverdieping: 1 open ruimte met tevens de opstelling voor de warmtepomp met vat voor sanitair water. Hier is tevens de mogelijkheid om een extra kamer te creëren.

Ruime fijne tuin aan de achterzijde met overkapping.

Details
- Energieneutraal wonen
- Fijne ligging
- Garage
- Overkapping
- Vloerverwarming en vloerkoeling
- Voorzien van rolluiken en warmtewerend glas
- Oplevering in overleg

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.472
Aangeboden sinds
30 maart 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
293 m2
Inhoud van de woning
492 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
17 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, rolluiken, rookkanaal, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview