Verkocht

Tragelsingel 16 4501 EE Oostburg

114m2
Wonen
5
Kamers
170m2
Perceel
1968
Bouwjaar
Ben je op zoek naar de perfecte woning waar je direct kunt gaan genieten? Deze schitterende woning, gelegen in het dorp Oostburg, biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en zorgeloos leven. Met een overvloed aan voorzieningen binnen handbereik, een rustige omgeving, is dit de kans waar je op hebt gewacht.
De woning is gelegen in het gezellige dorp Oostburg, waar alle benodigde voorzieningen op slechts een steenworp afstand liggen. Van winkels tot scholen en recreatieve mogelijkheden, je hebt alles wat je nodig hebt binnen handbereik, waardoor het leven gemakkelijk en plezierig wordt.

Geniet van de rust en sereniteit van deze rustige straat, omringd door een groene omgeving. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven.






Begane grond
De woning is goed onderhouden doorheen de jaren, waardoor je er direct kunt intrekken zonder je zorgen te maken over klussen. De keuken en moderne badkamer zijn in 2015 en 2016 stijlvol gerenoveerd. De schuifpui (met nieuw HR++ glas) in de woonkamer verbindt de binnen- en buitenruimtes naadloos.

Eerste verdieping
Met 4 slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De badkamer beschikt over een inloopdouche en toilet. Wegens de stijlvolle inrichting waant u zich in een luxe badkamer die van alle gemakken voorzien is.

Tweede verdieping
De kamer op de tweede verdieping is voorzien van 2 dakramen, waardoor in deze kamer de vele lichtinval niet ontbreekt.

Tuin
De tuin is netjes onderhouden en hierdoor een ideale plek om te ontspannen, en mooie momenten te creëren met familie of vrienden.

Details
Deze woning heeft een gunstig energielabel B, mede dankzij de geïnstalleerde zonnepanelen uit 2020 en het dubbelglas door de gehele woning. Profiteer van een comfortabel binnenklimaat en bespaar tegelijkertijd op je energierekening. Daarnaast is de woning voorzien van vloerverwarming door de gehele woning (behalve op de tweede verdieping), wat zorgt voor een gelijkmatige en aangename warmte. Dit, in combinatie met recente renovaties, geeft een eigentijdse en luxe uitstraling.

Om uw nieuwe woning nog completer te maken wordt er ook een garage separaat aangeboden aan een de prijs van €20.000,- k.k. Het dak van de garage is in 2013 gerenoveerd. Hierdoor zijn de onderhoudskosten naar de toekomst gering.
Kortom, deze instapklare woning in Oostburg is een unieke kans om direct te genieten van comfortabel wonen in een prachtige omgeving. Mis deze gelegenheid niet en plan vandaag nog een bezichtiging om deze droomwoning zelf te ervaren.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 augustus 2023
Verkoopdatum
16 april 2024
Looptijd
8 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.444
Aangeboden sinds
28 augustus 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
170 m2
Inhoud van de woning
380 m3
Oppervlakte externe bergruimte
8 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, rolluiken, kabel-tv, glasvezel, schuifpui, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview