Verkocht

Braamstraat 33 4388 CN Oost-Souburg

87m2
Wonen
3
Kamers
144m2
Perceel
1920
Bouwjaar
Starters opgelet! Gelegen midden in Oost-Souburg bieden wij u deze knusse en karakteristieke woning met fijne tuin aan! Achter de kenmerkende voorgevel gaat er meer leefruimte schuil dan u in eerste instantie verwacht. Zoekt u sfeer en gezelligheid? Kom dan zeker eens deze leuke woning met eigen ogen bekijken!

Deze woning is gelegen op een perceel van 144 m2 in een leuke straat in hartje Oost-Souburg. Het dorp Oost-Souburg heeft een groot winkelbestand en er zijn dan ook op loopafstand van de woning veel (winkel)voorzieningen aanwezig o.a. supermarkten, bakkers, restaurants, basisscholen, sportvelden enz. Oost-Souburg beschikt over een eigen NS-station en het dorp bevindt zich op korte afstand van uitvalswegen zoals de A58 richting grotere steden als Vlissingen en Middelburg.

De woning beschikt over een hal met toilet, woonkamer, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, een cv-kast en een tuin met berging. De keukenopstelling, de badkamer en het toilet van de woning zijn door de huidige eigenaar vernieuwd.

U komt de woning binnen in de ruime hal met meterkast en toilet. Het toilet is ruim van opzet en modern uitgevoerd met een hangtoilet en een fonteintje.
Vanuit de hal komt u in het woongedeelte met open keukenruimte. In het woongedeelte is een open trapopgang aanwezig naar de bovenliggende verdieping. De voorzijde van de woonruimte is ingericht als één open ruimte met een werk/studeerplek. Deze ruimte is naar eigen inzicht in te delen. De keuken bevindt zich net als de badkamer in het midden van de woning.
De zithoek en het eetgedeelte concentreren zich momenteel aan de achterzijde van de woning. De zithoek is knus ingericht en beschikt door de raampartijen en de deur over fijne lichtinval. De eettafel bevindt zich naast de open keuken.
De keuken is voorzien van een fraaie hoekopstelling met alle wenselijke inbouwapparatuur o.a. een gas-op-glas-kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combioven. De keuken is uitgevoerd met een grijs werkblad en witte kastfronten.
De badkamer bevindt zich op de begane grond en beschikt over een douchehoek, een badkamermeubel en aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur. De badkamer heeft een oppervlakte van ca. 3,6 m2 en is voorzien van betegeling in een moderne kleurstelling.

De eerste verdieping beschikt over een grote overloop, een cv-kast en een 2-tal slaapkamers. Op de overloop is een dakkapel geplaatst. In de cv-kast op de overloop is de cv-opstelling (Remeha, 2018 huur) geplaatst. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft een oppervlakte van ca. 13,5 m2. De andere slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

De voortuin is onderhoudsarm aangelegd met siergrind. De achtertuin is gezellig aangelegd met vaste beplanting, een vijverpartij en een terras. De tuin heeft goede bezonningsmogelijkheden en beschikt over privacy. In de tuin is een berging met een oppervlakte van ca. 5,5 m2 aanwezig.

Heeft u interesse in deze leuke woning? Neem contact met ons op voor een bezichtiging en laat u verrassen!

Tot ziens aan de Braamstraat!
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 januari 2024
Verkoopdatum
4 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.408
Aangeboden sinds
26 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920
Soort dak
Samengesteld dak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
144 m2
Inhoud van de woning
332 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview