Verkocht

Buizerdstraat 32 7574 BR Oldenzaal

103m2
Wonen
5
Kamers
174m2
Perceel
1959
Bouwjaar
Een fijne gezinswoning aan de Buizerdstraat 32 te Oldenzaal met vrij uitzicht, aldus de eigenaren die er met heel veel plezier 35 jaren hebben gewoond! Maar nu een perfecte keuze voor jonge gezinnen en starters die op zoek zijn naar een ruim en goed onderhouden woonhuis. Deze woning is ideaal gelegen in de geliefde wijk Zuid Berghuizen en biedt tal van voordelen voor een comfortabel leven.

Bij binnenkomst in deze woning zul je direct de warme en gezellige sfeer voelen. De ruime en lichte woonkamer nodigt uit om heerlijk te ontspannen en te genieten van het vrije uitzicht aan de voorzijde. De keuken is uitgebouwd, waardoor er nog meer leefruimte is gecreëerd. Deze woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers, wat ideaal is voor gezinnen die extra ruimte nodig hebben.

De woning is volledig voorzien van isolerende beglazing en heeft spouw-, vloer- en dakisolatie. Hierdoor kun je genieten van een comfortabel en energiezuinig thuis. Het energielabel van deze woning geeft aan dat het energieverbruik efficiënt is, wat resulteert in lagere energiekosten.

Een van de grote voordelen van deze woning is de centrale ligging. Gelegen tegenover een basisschool, wat het perfect maakt voor gezinnen met jonge kinderen. Het winkelcentrum Zuid Berghuizen is tevens dichtbij, waardoor je gemakkelijk je dagelijkse boodschappen kunt doen. Daarnaast ligt het station en het bruisende centrum van Oldenzaal op loopafstand, wat zorgt voor een grote mate van bereikbaarheid. Of je nu graag wilt genieten van de gezelligheid van restaurants en cafés of liever een ontspannen wandeling wilt maken, alles is binnen handbereik!

Grijp je kans om deze charmante gezinswoning in Oldenzaal jouw thuis te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat je rondleiden door alles wat deze woning te bieden heeft.
Begane grond
Begane grond: entree/hal, garderobe, meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, ruime lichte woonkamer met laminaatvloer en toegang naar het terras met overkapping, aangebouwde keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. koelkast met vrieslades, oven, 4-pits gaskookplaat en vaatwasser. Doorloop naar de bijkeuken met een keukenblok, wasmachine- en drogeraansluitingen, daarnaast is er volop bergruimte aanwezig, deur naar het zonnige terras;

Eerste verdieping
Overloop, 3 slaapkamers, waarvan 1 kamer is voorzien van een balkon, badkamer voorzien van vloerverwarming, met wastafelmeubel, 2e wandcloset en een douche.

Tweede verdieping
Vaste trap naar de zolderverdieping, overloop met opstelplaats voor de Intergas CV-ketel (2017), 4e slaapkamer met Velux dakraam, en er is volop bergruimte.

Details
- leuke uitgebouwde gezinswoning met 4 slaapkamers
- vrij uitzicht aan de voorzijde
- met een aangebouwde stenen schuur
- verwarming en warm water middels CV- ketel Intergas (2017)
- vloerverwarming in de badkamer en keuken
- isolerende beglazing, spouw-, vloer- en dakisolatie
- zonnige sfeervolle tuin gelegen op het zuidoosten met een overkapping
- elektrisch bedienbare screens zowel aan voor- als achterzijde
- nieuwsgierig geworden? Bel ons voor het maken van een bezichtigingsafspraak

Je makelaar voor deze leuke goed onderhouden woning is Jeannette Schollink


Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 februari 2024
Verkoopdatum
9 maart 2024
Looptijd
22 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.427
Aangeboden sinds
16 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
174 m2
Inhoud van de woning
358 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
16 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview