Verkocht

Windsingel 24 8375 EE Oldemarkt

113m2
Wonen
4
Kamers
463m2
Perceel
2021
Bouwjaar
Op een mooi perceel gelegen vrijstaande en energievriendelijke woning, gebouwd in 2021. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, badkamer en een zolder. De rondom de woning gelegen tuin, is voorzien van veel groen, een terrassen, een houten berging met overdekt terras, parkeergelegenheid en de mogelijkheid voor een garage en of carport. De woning staat op een perceel van 463m2 en heeft een woonoppervlak van ca.113m2.
Begane grond
Entree/hal met meterkast, trapopgang, toilet en de bijkeuken. De woonkamer is voorzien van veel lichtinval en openslaande deuren naar de achtertuin. De moderne keuken met uitzicht op de straat beschikt over diverse inbouwapparatuur, o.a. inductiekookplaat met afzuiging, combimagnetron, koelkast en vaatwasser.

Eerste verdieping
Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer voorzien van een douchehoek, wastafel in meubel en een toilet.

Tweede verdieping
Zolder, bereikbaar middels een vlizotrap.

Tuin
De verzorgde tuin is gelegen rondom de woning en voorzien van een terras, veel groen, een houten berging met overdekt terras en parkeergelegenheid naast de woning. Tevens zijn er mogelijkheden voor het realiseren van een garage en of carport.

Details
Bijzonderheden / resumé:
- de woning, bouwjaar 2021, is voorzien van o.a. 6 zonnepanelen, warmtepomp, boiler en vloerverwarming op de begane grond;
- de woning is voorzien van een woonkamer met veel lichtinval en openslaande tuindeuren;
- de woning is voorzien van een keuken met inbouwapparatuur, o.a. inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en combimagnetron;
- de woning is voorzien van 3 slaapkamers;
- de woning is voorzien van een tuin met terras, houten berging met overdekt terras, groen en mogelijkheden voor het realiseren van een garage en of carport.


Oldemarkt

Oldemarkt telt ca.2.600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt derhalve voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerder genoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. In het centrum vindt u winkels en horecavoorzieningen. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Oldemarkt is centraal gelegen op ca.10 minuten verwijderd van de A32 richting Leeuwarden/Zwolle/Meppel en slechts ca. 15 minuten van Steenwijk, Wolvega, Emmeloord en de A6 richting de randstad.

Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving het natuurgebied de Weerribben-Wieden, waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 juli 2023
Verkoopdatum
14 maart 2024
Looptijd
8 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.420
Aangeboden sinds
17 juli 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
463 m2
Inhoud van de woning
464 m3
Oppervlakte externe bergruimte
13 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
12 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview