Verkocht

Telwal 5 8375 CL Oldemarkt

128m2
Wonen
3
Kamers
340m2
Perceel
2021
Bouwjaar
Op zoek naar een instapklare en energievriendelijke woning aan vaarwater? Dan is deze goed onderhouden, luxe woning een unieke kans. De woning beschikt over een ruime woonkamer, luxe keuken, 2 slaapkamers, badkamer en een garage/berging. De woning is voorzien van diverse extra’s, o.a. vloerverwarming gehele woning, 26 zonnepanelen, combi Quooker, airco, bad met whirlpool, sunshower, schilderij ophangsysteem, zonneschermen en aanlegsteiger. De woning met een mooi uitzicht over het water en de landerijen, is gelegen op een perceel van 340m2 en op circa één uur rijden van de randstad! De woning heeft een woonoppervlakte van ca.128m2.
Begane grond
Entree/ hal met meterkast, trapopgang en toilet. De ruime woonkamer met een schitterend uitzicht over de tuin, is voorzien van veel lichtinval, 2 schuifpuien, plafond (Plameco) met inbouwverlichting en een luxe moderne keuken met inbouwapparatuur, o.a. inductiekookplaat inclusief afzuiging, koelkast, vrieskast, combimagnetron, vaatwasmachine en combi Quooker (kokend, gekoeld en bruiswater).

Eerste verdieping
Overloop, technische ruimte en 2 ruime slaapkamers. De badkamer beschikt over een toilet, inloopdouche met sunshower, dubbele wastafel in meubel, elektrische designradiator en een ligbad met whirlpool.

Tweede verdieping
Vliering boven de voorste slaapkamer en bereikbaar middels een vlizotrap.

Tuin
Een nette aangelegde achtertuin op het zuiden voorzien van een terras met zonnescherm, een aanlegsteiger over de breedte van de tuin, verlichting en een deur naar de garage/berging. De voortuin beschikt over parkeergelegenheid en een toegang naar de garage/berging.

Details
Bijzonderheden / Resumé:
- het betreft een zeer goed onderhouden, energievriendelijk, luxe woning met een hoog afwerkingsniveau;
- de woning beschikt over vloerverwarming op de gehele begane grond en eerste verdieping;
- de woning beschikt over een ruime woonkamer met 2 schuifpuien naar de achtertuin;
- de woning beschikt over een moderne luxe keuken met o.a. combi Quooker, inductiekookplaat, koel- en vrieskast;
- de woning beschikt over 2 ruime slaapkamers en een luxe badkamer;
- de woning beschikt over diverse extra’s o.a. horren, zonneschermen, inbouwverlichting, airco;
- de woning beschikt over een verzorgde tuin met terras en een aanlegsteiger.

Woon- en waterwijk “Het Mallegat” is een ruime, waterrijke en groene woonwijk aan de noordzijde van de dorpskern van Oldemarkt. Het park grenst direct aan de jachthaven en het ijsbaanterrein. Uitgangspunt is dat alle woningen niet alleen via de weg maar ook via het water te bereiken zijn. Alle woningen hebben derhalve een tuin direct grenzend aan het water en een eigen aanlegsteiger voor een boot. De wijk is voorzien van veel water, maar er is ook veel openbaar groen; de zone tussen de openbare weg en de privé-tuinen is ingevuld met graskeien, bomen, gazon en hagen.


Oldemarkt

Oldemarkt is centraal gelegen op ca. 10 minuten verwijderd van de A32 richting Leeuwarden/Zwolle/Meppel en slechts ca. 15 minuten van Steenwijk, Wolvega, Emmeloord en de A6 richting de randstad.

Oldemarkt telt ca.2.600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt derhalve voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerder genoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving het natuurgebied Nationaal Park “Weerribben-Wieden”, waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is één van de mooiste plekjes van Nederland en ideaal om te wandelen, fietsen of varen.

De Friese en Overijsselse meren zijn zowel over de weg als over het water gemakkelijk bereikbaar. Het Mallegat, het water waar het woon- en waterpark aan ligt en zijn naam aan ontleent, vormt hierbij de onmisbare schakel in de verbinding tussen Oldemarkt en de Friese en Overijsselse meren. Het Mallegat is in vroegere jaren gegraven voor de aan- en afvoer van landbouwproducten die werden verhandeld op de markt in Oldemarkt. Dit water met voldoende diepgang en rietoevers mondt in het dorp uit in een jachthaven.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 november 2023
Verkoopdatum
26 maart 2024
Looptijd
4 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.820
Aangeboden sinds
20 november 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
340 m2
Inhoud van de woning
486 m3
Oppervlakte externe bergruimte
19 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, airconditioning, schuifpui, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview