Telwal 19 8375 CL Oldemarkt

107m2
Wonen
3
Kamers
335m2
Perceel
2002
Bouwjaar
Vanaf uw tuin varen richting de Weerribben-Wieden, Overijsselse of de Friese meren! In woon- en waterwijk "Het Mallegat" gelegen 2-onder-1-kapwoning met eigen aanlegsteiger en uitzicht over de landerijen. De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, keuken, berging, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een groot dakterras. De speels aangelegde tuin is voorzien van een steiger, terras, houten berging en parkeergelegenheid aan de voorzijde. De woning is gelegen op een perceel van 335m2 en heeft een woonoppervlakte van ca.107m2.
Begane grond
Entree/hal met trapopgang, meterkast, toilet en een badkamer voorzien van een bad, wastafel en een wasmachineaansluiting. De L-vormige woonkamer beschikt over veel lichtinval en openslaande tuindeuren naar de achtertuin. Aan de straatzijde vindt u de moderne keukenopstelling met diverse kookeiland en diverse inbouwapparatuur o.a. oven, inductiekookplaat en een afzuigkap. Via de hal bereikt u ook de inpandige berging voorzien van een buitendeur.

Eerste verdieping
Overloop met 2 slaapkamers en de moderne badkamer voorzien van een wastafel in meubel, toilet en een douchehoek. Via de slaapkamers bereikt u het grote dakterras.

Tuin
De tuin aan de achterzijde, gelegen op het zuiden, is voorzien van een terras, groen en een aanlegsteiger over de gehele breedte van het perceel. De voortuin beschikt over een terras en een houten berging.

Details
Bijzonderheden / resumé:
- de woning is recent op de verdieping geheel gemoderniseerd;
- de woning beschikt over een lichte woonkamer met uitzicht over water;
- de woning beschikt over een moderne keukenopstelling met kookeiland en inbouwapparatuur;
- de woning beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers;
- de woning beschikt over een ruim dakterras met diverse mogelijkheden;
- de woning beschikt over een inpandige berging;
- de woning beschikt over een tuin met een terras, berging, groen en een aanlegsteiger.

Woon- en waterwijk “Het Mallegat” is een ruime, waterrijke en groene woonwijk aan de noordzijde van de dorpskern van Oldemarkt. Het park grenst direct aan de jachthaven en het ijsbaanterrein. Uitgangspunt is dat alle woningen niet alleen via de weg maar ook via het water te bereiken zijn. Alle woningen hebben derhalve een tuin direct grenzend aan het water en een eigen aanlegsteiger voor een boot. De wijk is voorzien van veel water, maar er is ook veel openbaar groen; de zone tussen de openbare weg en de privé-tuinen wordt ingevuld met graskeien, bomen, gazon en beukenhagen.

Oldemarkt

Oldemarkt is centraal gelegen op ca.10 minuten verwijderd van de A32 richting Leeuwarden/Zwolle/Meppel en slechts ca. 15 minuten van Steenwijk, Wolvega, Emmeloord en de A6 richting de Randstad.

Oldemarkt telt ca.2.600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt daarom voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerdergenoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving het grote natuurgebied "Weerribben - Wieden", waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is één van de mooiste plekjes van Nederland, ideaal om te fietsen, wandelen of varen.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.972
Aangeboden sinds
23 december 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Soort dak
Lessenaarsdak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
335 m2
Inhoud van de woning
404 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
34 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, balkon, schuur/berging, ventilatie, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview