Verkocht OV

't Reekje 40 4759 AE Noordhoek

83m2
Wonen
4
Kamers
309m2
Perceel
1991
Bouwjaar
Wegens grote belangstelling is het momenteel niet meer mogelijk een bezichtiging in te plannen. Desgewenst kunt u contact opnemen met kantoor om op de kandidatenlijst geplaatst te worden.

Wow dit is pas echt landelijk wonen! Ben jij op zoek naar een leuke twee onder één kap woning? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Dit huis staat aan de rand van het gezellige dorp Noordhoek. Wanneer je de deur uitloopt heb je meteen een weids uitzicht.

Deze woning beschikt over een fijne woonkamer met een moderne keuken en een aangrenzende bijkeuken. Er zijn in totaal drie slaapkamers en een ruime badkamer. Deze woning is energiezuinig gemaakt met 15 zonnepanelen en koelen en verwarmen met de airco is dan ook geen enkel probleem. Daarnaast kun je de auto parkeren op de oprit of in de garage. Ook is er een heerlijke tuin aangelegd, waarbij je in de zomer heerlijk kunt genieten van de zon.

Begane grond:

Hal:
Wanneer je binnenkomt kun je naar de woonkamer en de bovenverdieping. Ook bevind zich hier een geheel betegelde toilet en de vernieuwde meterkast.

Woonkamer:
Door de grote raampartijen is er voldoende licht binnen. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer met gestucte muren. De woonkamer is netjes afgewerkt en beschikt over een airco. Bij de warmere dagen kun je heerlijk koel binnen zitten, ook helpt dit met verwarmen in de winter. Dit zorgt ervoor dat de woning ook energiezuiniger is.

Keuken:
De moderne luxe keuken is recent geplaatst en is van alle gemakken voorzien. De keuken beschikt over een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, een combimagnetron oven, een vaatwasser en cooker. Er is voldoende opbergruimte voor je eetgerei. Daarnaast zorgt de inductiekookplaat ervoor dat het eten snel klaar is.

Bijkeuken:
De bijkeuken is voorzien van een wasmachine en droger aansluiting. Deze zijn netjes weggewerkt in een kastenwand. In de zomer kun je heerlijk vanuit de bijkeuken de was even buiten hangen.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping beschikt over drie verschillende slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer en sfeervolle behangwanden.

Badkamer:
De ruime badkamer is geheel betegeld. Beschikt over een douche, wastafelmeubel en wc.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap. De zolder is in gebruik als opbergzolder. Hier bevind zich ook de CV ketel. Daarnaast kunnen je spullen netjes verbergen achter de opbergkasten.

Achtertuin:
Wat een leuke, diepe achtertuin heeft deze woning. De kinderen en huisdieren kunnen hier heerlijk spelen. De achtertuin is netjes aangelegd en onderhouden. Ook is er een overkapping geplaatst.

Bijzonderheden:
- Moderne keuken;
- Drie nette slaapkamers;
- Goed onderhouden;
- Voorzien van 15 zonnepanelen en airco;
- Diepe achtertuin.

Ligging:
De woning heeft een goede ligging met betrekking tot uitvalswegen voor steden zoals Breda, Dordrecht, Rotterdam en Antwerpen. Het openbaar vervoer is goed te bereiken.

Ben jij nou ook zo enthousiast geworden over deze woning? Dan kun je de woning uiteraard bij ons bezichtigen!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.157
Aangeboden sinds
30 januari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
309 m2
Inhoud van de woning
376 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
25 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview