Verkocht

Schootsveld 26 2965 CK Nieuwpoort

118m2
Wonen
5
Kamers
132m2
Perceel
2015
Bouwjaar
Wenst u rust en ruimte met dagelijkse voorzieningen om de hoek? Deze fraaie 5-kamer EENGEZINSWONING met CARPORT heeft het! De kadewoning met zonnige tuin, 3 slaapkamers en een riante, open 2de etage met bergingszolder is in 2015 gebouwd op het kindvriendelijke en verkeersluwe wooneiland Schootsveld. Direct om de hoek vindt u onder meer basisscholen, openbaar vervoer en een supermarkt. De andere richting uit komt u via een bruggetje op een natuurgebied welke u in 5 minuten binnen de stadswallen van het mooie vestingstadje Nieuwpoort brengt. U bent van harte uitgenodigd voor een bezichtiging om een compleet beeld te vormen!
Begane grond
De entree vindt plaats in de hal met garderobe, meterkast (9 groepen en 2 aardlekschakelaars), trapgang naar de 1ste etage en de toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. De L-vormige woonkamer biedt een praktische trapkast en twee openslaande deuren naar de heerlijke tuin. Het raamkozijn loopt door tot aan de grond en zorgt hier voor extra veel lichtinval. Eventueel teveel zonlicht kan natuurlijk door het elektrische zonnescherm buiten gehouden worden. De open keuken in hoekopstelling is uitgevoerd in hoogglans Magnolia met granieten aanrechtblad en beschikt over de volgende inbouwapparatuur: een multifunctionele oven met magnetronfunctie, een inductiekookplaat met schouwkap, koel-/vriescombinatie en vaatwasmachine. Hiernaast biedt de keuken voldoende opbergmogelijkheden.

Eerste verdieping
Overloop met open trap naar de 2de etage. Aan de achterzijde bevindt zich de ouderslaapkamer en de tweede slaapkamer. Aan de voorzijde zijn de 3de slaapkamer en de badkamer v.v. ligbad, inloopdouche, wastafel en 2de toilet.

Tweede verdieping
Open ruimte met bergruimten achter de knieschotten aan beide zijden en v.v. de wasmachine-aansluiting, cv-installatie en mechanische ventilatie unit. De ruimte heeft een bovengelegen bergingszolder. Het realiseren van 1 of 2 extra slaapkamers behoort hier tot de mogelijkheden, bij de bouw is nl. aan de achterzijde een riant dakraam aangebracht. Tevens zijn tijdens de bouw, in het dak aan de voorzijde constructieve voorzieningen (blinde sparing) opgenomen voor een dakkapel.

Tuin
Voor de entreedeur bevindt zich een gezellige, ca. 1,5 meter diepe Delftse stoep welke middels een laag, open hekwerk van de aangrenzende woningen gescheiden is. De zonnige achtertuin is zuidwestgericht en is incl. het parkeergedeelte ca. 14 meter diep. De tuin is deels voorzien van tegels en deels van een gazon en diverse beplanting. Achter de heg vindt u de plaats voor de kliko’s en de parkeerplaats voor uw auto met carport welke een geheel vormt met de naastgelegen afgetimmerde berging (ca. 1,79 x 3,20m) v.v. raam en elektra.

Details
- De woning heeft energielabel A.
- De woning is in zijn geheel voorzien van hardhouten kozijnen (type draai-/kiep) met HR++ glas.
- Alle sanitaire voorzieningen zijn van het merk Villeroy & Boch.
- Het keukenraam en de 3 slaapkamers zijn v.v. rolluiken.

Indien u meer informatie wenst over dit aanbod betreffende afwerking, lijst van zaken en dergelijke, dan verzoeken wij u de bijgaande verkoopbrochure te downloaden.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 november 2023
Verkoopdatum
11 maart 2024
Looptijd
4 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.220
Aangeboden sinds
14 november 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
132 m2
Inhoud van de woning
400 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, rolluiken, buitenzonwering, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview