Verkocht

Prins Bernhardstraat 1 4455 BA Nieuwdorp

89m2
Wonen
4
Kamers
147m2
Perceel
1900
Bouwjaar
Starters opgelet! Gezellig wonen in Nieuwdorp! Achter de kenmerkende voorgevel gaat er meer leefruimte schuil dan u in eerste instantie verwacht. Bent u benieuwd naar deze hoekwoning? Maak dan snel een afspraak en kom deze woning bekijken.

De woning is aan de achterzijde voorzien van een grote uitbouw én dakopbouw met dakkapel. Hierdoor is er veel extra leefruimte gecreëerd en is er de beschikking over 3 slaapkamers en een ruime en complete badkamer. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning beschikken over rolluiken. De kunststof kozijnen van de woning zijn geplaatst in 2023.

Gelegen aan de Prins Bernhardstraat bieden wij u deze leuke hoekwoning aan. De woning is gelegen op een perceel van 147 m2 aan de rand van het rustige en landelijke dorp Nieuwdorp. Het dorp biedt verschillende faciliteiten zoals een dorpswinkel, een school en een speeltuin voor kinderen. Ook heeft het dorp een eigen voetbalvereniging. Het dorp is centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen richting grotere steden als Goes, Middelburg en Terneuzen.

De woning beschikt over een hal met meterkast, toilet, woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer en een tuin met berging.

De entree van de woning bevindt zich aan de achterzijde van de woning. U komt de woning binnen in de hal met meterkast en toilet. Het toilet is netjes uitgevoerd met een hangtoilet en een fonteintje. Vanuit het toilet is toegang tot de cv-kast met cv-opstelling.
Vanuit de hal komt u in het woongedeelte met aan de voorzijde de keukenruimte. In de keukenruimte is de trapopgang en trapkast aanwezig. De keuken is ruim van opzet en beschikt over een nette keukenopstelling met inbouwapparatuur. Het apparatuur bestaat uit een kookplaat, afzuigkap, oven en een koelkast. In de keukenruimte is een houtkachel aanwezig. In de keuken zijn aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur aanwezig.
De woonkamer bevindt zich in de aanbouw aan de achterzijde van de woning. De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 19 m2 en beschikt over openslaande tuindeuren. Deze deuren geven een leuke verbinding met de achtertuin.

De eerste verdieping beschikt over een overloop, een 3-tal slaapkamers en een badkamer. De 2 slaapkamers aan de achterzijde hebben een oppervlakte van ca. 13,3 m2 en ca. 10,4 m2. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een oppervlakte van ca. 7 m2. De badkamer is ook geplaatst aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 9 m2. De badkamer is compleet uitgevoerd met een ligbad, een douche, een toilet en een wastafelmeubel en beschikt over moderne betegeling.

De tuin is onderhoudsarm aangelegd en grotendeels bestraat. In de tuin is een praktische berging met bergzolder aanwezig. De berging heeft een oppervlakte van ca. 12 m2. De tuin is gelegen op het zuiden en heeft hierdoor een perfecte bezonning. Verder is er een vrije achterom aanwezig.

Heeft u interesse in deze leuke woning? Neem contact met ons op voor een bezichtiging en laat u verrassen!

Tot ziens aan de Prins Bernhardstraat!
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 februari 2024
Verkoopdatum
16 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.753
Aangeboden sinds
15 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
147 m2
Inhoud van de woning
277 m3
Oppervlakte externe bergruimte
12 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
8 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, rolluiken

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview