Verkocht

Meeresteinsingel 51 2151 HR Nieuw-Vennep

118m2
Wonen
4
Kamers
162m2
Perceel
1999
Bouwjaar
Indien u een bezichtiging wenst, gelieve deze schriftelijk aan te vragen via FUNDA -> plan een bezichtiging

Deze ruime en goed onderhouden woning met uitgebouwde woonkamer en heerlijke circa 13 meter diepe en zonnige achtertuin op het zuidoosten is gelegen in de kindvriendelijke wijk "De Steinen" in Getsewoud. Verder heeft de woning een moderne keuken, drie ruime slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een ruime slaapkamer met een grote dakkapel en veel bergruimte op de tweede verdieping. In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid op openbaar terrein.

De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van scholen (basis en middelbaar), kinderopvang, speeltuintjes, winkels, sportfaciliteiten (voetbal, tennis, hockey, zwembad) en wandelpark Venneperhout. Openbaar vervoervoorzieningen, bushalte R-net en NS station Nieuw-Vennep, en uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol, Haarlem, Leiden en Den Haag zijn eveneens goed bereikbaar.

INDELING:
Begane grond: entree in hal met meterkast, trapkast en toilet met fontein. De uitgebouwde woonkamer heeft vloerverwarming en toegang naar de zonnige achtertuin op het zuidoosten. De open keuken is uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en toilet.

Tweede verdieping: ruime overloop met opstelplaats van de C.V. ketel en de wasmachine en droger aansluiting. Door het dakkapel is hier nog een ruime slaapkamer met veel bergruimte.

Tuin: de woning heeft een verzorgd aangelegde voor- en achtertuin. De achtertuin op het zuidoosten heeft een berging en achterom.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar: 1999;
- Woonoppervlakte: ca. 118,20 m2;
- NEN 2580 Meetrapport beschikbaar;
- 3 slaapkamers;
- Ideale ligging t.o.v. alle denkbare voorzieningen;
- Volledig dubbel glas - energielabel A –
- Aanvaarding: in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 maart 2024
Verkoopdatum
8 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.188
Aangeboden sinds
4 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
162 m2
Inhoud van de woning
388 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview