Verkocht

Kerkplein 4 4339 AM Nieuw- en Sint Joosland

96m2
Wonen
3
Kamers
58m2
Perceel
1971
Bouwjaar
Handige starters opgelet! In de kern van het dorp Nieuw- en Sint Joosland bieden wij u deze ruime woning aan! Deze woning biedt u meer leefruimte dan u in eerste instantie zult vermoeden. Zin in een uitdaging om een woning geheel om te toveren naar uw droomwoning? Kort gezegd: Bent u handig, maak dan van dit huis uw thuis!

De woning is gelegen aan het Kerkplein, tegenover de historische kerk, midden in het gezellige dorp Nieuw- en Sint Joosland. Het dorp beschikt over een bakker, een basisschool, sportvelden en diverse voorzieningen. Het dorp is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, zo bent u binnen enkele autominuten bij de A58 en de N57, richting de grotere steden Goes, Middelburg en Vlissingen.

Dit pand heeft een gemengde bestemming. Hierdoor is het mogelijk om hier bijvoorbeeld een winkel te realiseren of woon/werken aan huis te combineren.

De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 96 m2 en beschikt over een entree, hal, toilet, woonkamer, keuken, badkamer en een 2-tal slaapkamers.

U komt de woning binnen in de entree. Vanuit de entree komt u in de hal met toilet en trapopgang naar de bovenliggende verdieping. De woonkamer is ingericht als één ruimte en een open keuken. De woonkamer beschikt over een vaste kast met meterkast.

Op de eerste verdieping is er de beschikking over een overloop, een 2-tal slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgevoerd met een douche/ligbad, een toilet en een wastafel.

De woning wordt verwarmd middels gaskachels.

De woning heeft geen beschikking over een tuin.

Interesse in deze opknapper? Kom de mogelijkheden voor u bekijken! Voor meer informatie of voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u altijd contact met ons opnemen.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 november 2023
Verkoopdatum
8 april 2024
Looptijd
5 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 1.615
Aangeboden sinds
13 november 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
58 m2
Inhoud van de woning
298 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
1 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview