Verkocht

Groote Noord 3 1141 TZ Monnickendam

105m2
Wonen
3
Kamers
142m2
Perceel
1930
Bouwjaar
Vrijstaand wonen in het hart van historisch Monnickendam mét een eigen parkeerplaats onmogelijk? Niet als je de Groote Noord 3 hebt gezien! Deze keurig onderhouden vrijstaande woning, is in een rustig straatje nabij alle voorzieningen, is vanaf nu te koop. De woning heeft 6 zonnepanelen, met een fijne grote eetkeuken met heerlijk lichte serre, beschikt naast parkeergelegenheid op eigen erf ook over een tuin en heeft twee slaapkamers op de verdieping. Ben je nieuwsgierig? Kijk en lees dan snel verder!

Begane grond
Via de entree, met meterkast en trapopgang, stap je zo de woonkamer in. Deze is heerlijk licht door de ramen aan twee zijden en door het witgeschilderde balkenplafond. Er is een sfeervolle haard om de zithoek extra gezellig te maken en op de gehele begane grond ligt een houten vloer. Onder de trap is een praktische bergkast gerealiseerd.

De separate L-vormige woonkeuken in landelijke stijl is voorzien van een granieten aanrechtblad met dubbele gootsteen en heeft een ingebouwde vaatwasser en 6-pits gasfornuis met dubbele oven. Via de keuken bereik je de hal, met toegang tot de toiletruimte met fonteintje, en de berging waar plek is voor koelkast en vriezer. Daarnaast stap je vanuit de keuken via de dubbele deuren zo de glazen serre in, waar het bij de eerste zonnestralen al heerlijk toeven is. Zowel vanuit de hal als via de serre bereik je de besloten achtertuin.

Eerste verdieping
Op de eerste etage is een tweetal slaapkamers te vinden. De grootste is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een vaste kastenwand. Via de overloop bereik je de badkamer die geheel betegeld is en voorzien is van wastafelmeubel, stortdouche en tweede toilet.

Buiten
Via de Groote Noord parkeer je op de parkeerplek achter het (af te sluiten) hek naast de woning. Parkeren kan echter ook gratis aan de straatzijde van de woning. De knusse stadstuin, op het noordoosten, is heerlijk besloten en volledig bestraat.

Omgeving
Het Zuideinde vormt, samen met Noordeinde en Kerkstraat, het hart van Monnickendam. De Groote Noord is een rustige zijstraat van het Zuideinde, waar met name (eenrichtings)bestemmingsverkeer doorheen gaat. Hierdoor is de ligging rustig, maar wel in de directe nabijheid van winkels en de gezellige en historische binnenhaven met cafés, restaurants en terrasjes. Ook de zaterdagsmarkt is op loopafstand te vinden. Andere faciliteiten als scholen, sportschool, zwembad, etc. zijn op loop- en fietsafstand. Niet ver van de woning stap je bovendien op de bus die je in 15 minuten naar station Noord van de Amsterdamse Noord-Zuid lijn brengt.

Een vrijstaande woning met eigen parkeergelegenheid in een rustige straat in het centrum van Monnickendam komt niet vaak voorbij. Zie jij jezelf hier al wonen? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Bijzonderheden:
Vrijstaande woning met parkeergelegenheid op eigen terrein in hartje Monnickendam
Het pand heeft 6 zonnepanelen en een energielabel B
Rustig gelegen om de hoek van alle voorzieningen
Sfeervolle woning met woonkeuken en heerlijke serre

Algemeen
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorg samengesteld. Met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij echter geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan deze informatie enig recht worden ontleend.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 september 2023
Verkoopdatum
14 april 2024
Looptijd
7 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.634
Aangeboden sinds
18 september 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
142 m2
Inhoud van de woning
415 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview