Verkocht

Beatrixlaan 15 1141 EK Monnickendam

114m2
Wonen
4
Kamers
189m2
Perceel
1957
Bouwjaar
Compleet GERENOVEERDE HOEKWONING van ca. 114 m2 met maar liefst 3 SLAAPKAMERS en een RUIME VOOR-, ACHTER- en ZIJTUIN! Bij deze PRACHTIGE woning is het een kwestie van uw spullen pakken en verhuizen!

DE WONING
Middels de ruime voortuin bereikt u de voordeur van deze verzorgde eengezinswoning. U komt binnen in de hal, welke toegang geeft tot het toilet met fonteintje en de woonkamer. Deze prettige, lichte en vooral ruime woonkamer meet ca. 50 m2. De moderne, luxe keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder een combi-oven, een vaatwasser en een BORA inductieplaat, met ingebouwde afzuiging. Vanuit de woonkamer bereikt u middels openslaande deuren de heerlijke zonnige achtertuin op het zuidwesten. De achtertuin is voorzien van een vrijstaande, stenen berging van ca. 7 m2, verder heeft u middels de poort toegang tot de achterliggende steeg. De tuin is tevens te betreden via de zijkant van de woning.

Op de eerste etage treft u de eerste twee royale slaapkamers en een ruime badkamer. De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en meet ca. 3.60 m x 2.92 m. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en meet ca. 3.60 m x 3.49 m. De luxe badkamer is voorzien van een moderne wastafel, designradiator en heerlijke regendouche. Voorts treft u op deze etage nog een separaat toilet. Tevens is er een aparte wasruimte met plaats voor onder andere een wasmachine en een droger.
Middels de trap bereikt u de tweede etage. Op deze etage treft u de grote, derde slaapkamer (Master Bedroom). Deze extra ruime slaapkamer is aan de voorzijde voorzien van een dakkapel en aan de achterzijde voorzien van een dakopbouw. Deze grote, lichte ruimte is uitgerust met een airconditioning. Deze ruimte meet ca. 4.21 m x 5.58 m. en heeft voldoende bergruimte onder de schuine wand.

DE LIGGING
Deze prachtig gerenoveerde eengezinswoning ligt in een kindvriendelijke en rustige woonwijk Oranjewijk, op loopafstand van het winkelcentrum `t Spil, waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen. Andere faciliteiten, zoals een bibliotheek, sportvoorzieningen, zorgverleners en (basis)scholen treft u ook in de directe omgeving. Om de hoek heeft u het groene hart van Monnickendam en Recreatiegebied het Hemmeland ligt op steenworpafstand. Met de bus of auto bent u in slechts 20 minuten op Amsterdam CS. Binnen een paar minuten wandelt u naar het gezellige, oude centrum van Monnickendam, waar u vele winkels, leuke terrasjes en goede restaurants treft.

HET ONDERHOUD
Tijdens de renovatie is deze woning compleet vernieuwd en geïsoleerd, waarbij kosten noch moeite zijn gespaard. De begane grond is uitgebouwd, voorzien van een luxe keuken en afgewerkt met een PVC-vloer. De elektrische installatie bestaat uit voldoende groepen. De wanden zijn netjes gestuukt en geschilderd. De woning is voorzien van een ruime dakopbouw (met nokverhoging) en dakkapel. De tweede etage is voorzien van een airconditioning die zowel verwarmend als verkoelend werkt en via WiFi te bedienen is. Kortom, deze woning is direct geschikt voor gebruik!

BIJZONDERHEDEN
- Perceel van maar liefst 189 m2;
- Ruime voor-, zij- en achtertuin;
- Energielabel C;
- Rustige en kindvriendelijke wijk;
- Oplevering in overleg;
- Voldoende scholen op ca. 5 min. afstand;
- Niet klussen, maar direct wonen;
- Korte afstand van het winkelcentrum en oude centrum van Monnickendam.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 januari 2024
Verkoopdatum
6 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.851
Aangeboden sinds
10 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
189 m2
Inhoud van de woning
411 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview