Verkocht

Singelkade 54 3241 DG Middelharnis

124m2
Wonen
6
Kamers
132m2
Perceel
2004
Bouwjaar
Welkom bij jouw droomhuis aan de Singelkade 54 in het gezellige Middelharnis! Dit hoekhuis uit 2004 is perfect voor jou en je jonge gezin. Met een ideale ligging in het centrum van Middelharnis en prachtige kenmerken, zal dit huis zeker jouw hart veroveren.
Begane grond
Laten we beginnen met de binnenkomst. Een royale hal waarin de toilet, de meterkast en de trapopgang zijn gesitueerd. De woonkamer heeft een prettige lichtinval en is voorzien van vloerverwarming. De luxe keuken is voorzien van alle moderne gemakken, een eiland met keramische kookplaat en een natuursteenblad.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je de badkamer en maar liefst drie mooie slaapkamers. Hier kunnen de kinderen zich helemaal thuis voelen en hebben ze genoeg ruimte om te spelen en te studeren. De badkamer is gemoderniseerd en voorzien van inloopdouche, wastafel in meubel

Tweede verdieping
De tweede verdieping biedt nog eens twee slaapkamers en een handige wasruimte met aansluiting voor de wasmachine en droger.

Tuin
Een van de hoogtepunten van dit huis is de achtertuin op het zuiden en prachtige uitzicht aan de voorzijde van de woning. Hier kun je op warme zomerdagen genieten van de zon en heerlijk buiten zijn met je gezin en vrienden. Daarnaast is er zonwering in de vorm van rolluiken en een zonnescherm, zodat je altijd de gewenste hoeveelheid zonlicht in huis kunt regelen.

Details
Om het comfortniveau nog verder te verhogen, beschikt dit huis over airconditioning op de tweede verdieping. Deze zal tijdens de warme zomermaanden voor verkoeling zorgen, zodat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in huis.

De ligging van dit huis is echt ideaal. Het bevindt zich in het centrum van Middelharnis, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Denk aan winkels, restaurants en scholen. Daarnaast zijn er genoeg recreatiemogelijkheden in de omgeving, zoals mooie parken en speeltuinen waar de kinderen kunnen spelen.
Kortom, dit huis aan de Singelkade 54 is perfect voor jouw jonge gezin. Met vijf slaapkamers, een luxe keuken, airconditioning en een zonnige achtertuin heb je hier alles wat je nodig hebt. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een bezichtiging. Dit is jouw kans om jouw droomhuis te bemachtigen!

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 januari 2024
Verkoopdatum
15 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.614
Aangeboden sinds
15 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
132 m2
Inhoud van de woning
470 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview