Verkocht

Singelkade 28 3241 DG Middelharnis

118m2
Wonen
5
Kamers
124m2
Perceel
2004
Bouwjaar
Welkom aan de Singelkade nummer 28. Deze tussenwoning uit 2004 is een heerlijke woning voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een ruime woning met moderne voorzieningen. De woning is recentelijk voorzien van nieuw schilderwerk, waardoor het er fris en verzorgd uitziet.
Begane grond
U komt binnen in een hal waar de toilet, meterkast en trapopgang zijn gesitueerd. Een moderne taatsdeur geeft toegang tot de woonkamer. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval, waardoor de ruimte groter aanvoelt. De open keuken van 2020 is voorzien van een Miele vaatwasser, combi magnetron, afzuigkap en inductie kookplaat en biedt voldoende bergruimte voor al je keukengerei.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één met een grote inloopkast. De moderne badkamer van 2020 is voorzien van een inloopdouche, wastafel in meubel en toilet.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens twee slaapkamers. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping ook een handige wasruimte, waar je je wasmachine en droger kunt plaatsen.

Tuin
Buiten geniet je van een heerlijke achtertuin op het zuiden. De tuin is ruim genoeg voor een gezellige zithoek en een speelplek voor de kinderen. Met een oppervlakte van 77 m2 biedt deze tuin alle ruimte voor ontspanning en gezelligheid. De achterzijde van de woning is voorzien van een zonnescherm over de gehele breedte van de woning. Een praktische berging voorziet in voldoende ruimte voor uw fietsen en gereedschappen.

Details
De woning is goed geïsoleerd, wat resulteert in een laag energieverbruik. Met een energielabel A ben je verzekerd van lage energiekosten en draag je je steentje bij aan het milieu. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek.
-De woning is voorzien van 8 zonnepanelen!
-De CV installatie is van 2022
-Schilderwerk van 2023

De ligging van Singelkade 28 is ideaal voor jonge gezinnen. In de buurt vind je diverse scholen, speeltuinen en sportfaciliteiten. Ook het centrum van Middelharnis is op loopafstand, waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen. Daarnaast ben je binnen enkele minuten op de uitvalswegen richting grote steden als Rotterdam en Breda.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 januari 2024
Verkoopdatum
15 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.490
Aangeboden sinds
16 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
124 m2
Inhoud van de woning
427 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview