Verkocht

Oost Voorgors 49 3241 KD Middelharnis

70m2
Wonen
3
Kamers
313m2
Perceel
1936
Bouwjaar
Een uniek pareltje te koop: deze gezellige tussenwoning op Oost Voorgors 49, in het rustige Middelharnis. Deze woning uit 1936 is perfect voor jongeren die hun eerste stappen willen zetten in de wereld van huizenbezit. Met een diepe achtertuin en een perceeloppervlakte van maar liefst 313,00 m2, biedt deze woning volop mogelijkheden voor de creatieve geest.

Begin je dag goed met een kop koffie onder de overkapping, terwijl je geniet van de vrije ligging van deze woning. De aanwezigheid van een blokhut geeft je de extra opbergruimte die je nodig hebt voor al je spullen.

De starterswoning straalt karakter uit en heeft tal van mogelijkheden om jouw eigen stempel op de woning te drukken. Of je nu houdt van een industriële look, een romantische sfeer of een strakke moderne inrichting, met deze woning kun je alle kanten op.

De ligging van deze woning is ideaal, met alle voorzieningen op een steenworp afstand. Je bent zo in het gezellige centrum van Middelharnis, waar je kunt winkelen, genieten van een heerlijke maaltijd in een van de vele restaurants, of een drankje kunt doen in een van de sfeervolle cafés. Daarnaast zijn er voldoende scholen, speeltuinen en sportfaciliteiten in de buurt, wat deze woning perfect maakt voor jonge gezinnen.

Kortom, ben jij op zoek naar een sfeervolle tussenwoning met een diepe achtertuin en een vrije ligging, waar jij je eigen droomhuis van kunt maken? Aarzel dan niet langer en plan snel een bezichtiging in. Deze woning zal ongetwijfeld snel verkocht worden!
Begane grond
entreehal, meterkast, trapopgang, woonkamer met blakenplafond en aansluiting voor een houtkachel, keuken en badkamer met douche en wastafel

Eerste verdieping
overloop, slaapkamer 1, slaapkamer 2, bergkamer, en ruimte voor wasmachine

Tuin
Heerlijke diepe tuin! een prachtige blokhut met overkapping en mogelijkheden voor een terras aan het water

Details
er is een recht van overpad voor de buren achter de woning.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 januari 2024
Verkoopdatum
11 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.786
Aangeboden sinds
10 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1936

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
313 m2
Inhoud van de woning
260 m3
Oppervlakte externe bergruimte
20 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview