Verkocht

Herman Heijermanssingel 112 3241 DE Middelharnis

173m2
Wonen
6
Kamers
232m2
Perceel
2005
Bouwjaar
Bij het betreden van Herman Heijermanssingel 112 in Middelharnis wordt snel duidelijk dat deze half vrijstaande woning klaar is voor de toekomst! Het huis heeft een A+++ label en beschikt al over een warmtepomp en zonnepanelen. De woning heeft drie etages met vijf slaapkamers, een luxe uitgeruste keuken, een complete badkamer en een ruime woonkamer.De badkamer laat niets te wensen over met een dubbel wastafelmeubel, ligbad en aparte douchecabine. Voeg daar nog een verzorgde achtertuin met privacy, een veranda en een garage/schuur aan toe en het plaatje is compleet. Interesse? Lees dan verder!

Middelharnis biedt een prettige leefomgeving met alle benodigde voorzieningen dichtbij, zoals supermarkten, scholen en medische centra. Daarnaast is er uitstekend openbaar vervoer (bushaltes) en zijn belangrijke uitvalswegen (N57 en N215) eenvoudig bereikbaar. Het is een plek waar je zowel de drukte kunt opzoeken als kunt genieten van rust en groen.
Begane grond
Betreed de woning via de straatzijde en kom binnen in een ruime hal die toegang biedt tot de eerste verdieping, het toilet en de woonkamer. De woonkamer biedt toegang tot de halfopen keuken.

Deze keuken is voorzien van houten keukenkasten met chromen handvatten en een grijs keukenblad. De keuken is uitegrust met inbouwapparatuur. Vanuit de keuken stap je zo de achtertuin in.

Eerste verdieping
Neem de vaste trap naar de eerste verdieping en beland op een overloop die toegang biedt tot een tweede verdieping, drie slaapkamers en een badkamer.

Deze badkamer is uitgerust met een dubbel wastafelmeubel, ligbad, zwevend toilet en douchecabine. De ruimte is afgewerkt met grijze vloertegels en grotendeels witte wandtegels.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping tref je twee volwaardige slaapkamers en een wasruimte met een wasmachine/droger aansluiting aan. De slaapkamers kunnen ook functioneren als inloopkast of hobbyruimte. De slaapkamer aan de linkerzijde is voorzien van een vide.

Op deze verdieping is tevens de opstelplaats van de warmtepomp, omvormers zonnepanelen, en mechanische ventilatie.

Tuin
De achtertuin is een oase van privacy dankzij de houten schuttingen die het omringen. De tuin is grotendeels betegeld, waardoor onderhoud minimaal is. In de veranda kun je heerlijk loungen en dineren.

De garage is volledig geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing en een bergzolder. Toegang vanaf de straat met de op afstandbedienbare ruime roldeur. Onderhoudsvrij en voorzien van zonnepanelen.

Details
- Halfvrijstaande woning
- A+++ label
- Zonnepanelen
- Garage/schuur
- Warmtepomp
- Drie etages met vijf slaapkamers
- Goed uitgeruste keuken
- Ruime woonkamer
- Compleet ingerichte badkamer met ligbad en douchecabine
- Verzorgde achtertuin met veranda
- Wasruimte op de tweede verdieping
- Nabij alle essentiële voorzieningen
- Uitstekende openbaar vervoer en bereikbaarheid van uitvalswegen

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
31 januari 2024
Verkoopdatum
15 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.362
Aangeboden sinds
31 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
232 m2
Inhoud van de woning
643 m3
Oppervlakte externe bergruimte
23 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
15 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
2 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview