Verkocht OV

Buitenring 7 3241 DW Middelharnis

115m2
Wonen
5
Kamers
127m2
Perceel
2015
Bouwjaar
Luxe afgewerkte hoekwoning van bouwjaar 2015 met vier slaapkamers, uitbouw van de woonkamer, berging en tuin.

De woning is zeer gunstig gelegen, direct aan het park ‘Vliedberg’ in een jonge woonwijk, nabij allerhande centrumvoorzieningen. Het perceel oppervlakte bedraagt 127 m2 eigen grond.

De woning ligt aan een groen binnen park met speelgras, banken, bloemperken en bomen, waar kinderen veilig en beschut kunnen spelen. Het groene hart is zelfs helemaal autovrij.
Ook aan de buitenring is de ruimte aan de voorzijde van de woningen een heerlijke plek om te spelen en kunnen kinderen lopen of fietsen naar het Vliedpark, zonder de straat over te steken. Scholen, winkels, huisarts, openbaar vervoer alles op een steenworp!


Begane grond
De speelse Haagse Architectuur valt op aan de buitenzijde maar ook aan de binnenzijde stelt deze woning zeker niet teleur: een chique en moderne visgraat vloer waaronder vloerverwarming en lichte en strakke wanden. De verwennerij houdt maar niet op naast een luxe keuken met eiland is een moderne cinewall met daaronder de strakke sfeerhaard. Vanuit de living kun je door openslaande deuren de achtertuin betreden.
De keuken en is voorzien van een complete inrichting met o.a. een Quooker, vaatwasser, oven, en Amerikaanse dubbele koelkast. Deze ruimte wordt belicht door schitterende lichtspots.

Eerste verdieping
De overloop leidt je naar drie prima slaapkamers en een badkamer voorzien van een inloopdouche, toilet en een strak meubel met wasbak.
Middels een vaste trap bereik je de 2de verdieping.

Tweede verdieping
Deze grote ruimte is zeer geschikt voor het maken van één of twee slaapkamers of een thuiswerkplek/hobbyruimte. Hier bevindt zich tevens de aansluitingen voor je wasmachine en droger.

Tuin
Onderhouds vrije tuin voorzien van tuinberging

Details
- Instapklare hoekwoning
- Cinewall & moderne inbouwhaard
- Bouwjaar 2015
- Luxe keuken
- 4 slaapkamers
- Energielabel A
- Mogelijkheid tot bouwen van garage
- Lage energielasten
- Inhoud 425 m3
- Kindvriendelijke en prettige leefomgeving

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.913
Aangeboden sinds
5 oktober 2023
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
127 m2
Inhoud van de woning
425 m3
Oppervlakte externe bergruimte
19 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview