Verkocht

Willie Dixonstraat 15 4337 PK Middelburg

112m2
Wonen
5
Kamers
141m2
Perceel
2009
Bouwjaar
Ruime en jonge eengezinswoning, gelegen op een goede locatie in een fijne woonomgeving in Middelburg. Bent u op zoek naar zo’n woning? Maak dan snel een afspraak en kom deze woning met eigen ogen bekijken en wie weet wordt u wel de nieuwe eigenaar van deze mooie woning!

Deze woning is in 2009 gebouwd en biedt verrassend veel woonruimte en mooie leefruimtes verdeeld over 3 woonlagen. De woning is door de huidige eigenaar volledig aangepakt en voorzien van een fraaie en warme vloer- en wandafwerking. De woning beschikt over een waterontharder. De keuken en de badkamer van deze woning maken het plaatje helemaal af! Zeker ook het vermelden waard is dat de woning voorzien is van een warmtepomp en zonnepanelen, de woning beschikt over een energielabel A.

Deze jonge woning ligt in de nieuwbouwwijk ‘Mortiere I’ in Middelburg. De woonwijk ‘Mortiere’ is centraal gelegen ten opzichte van de bruisende binnenstad van Middelburg, woonboulevard ‘de Mortiere’ en dichtbij uitvalswegen, zoals de A58 en de N57. In het midden van de woonwijk is een park met speeltoestellen voor kinderen aanwezig. Aan de voorzijde van de woning en in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De woning beschikt over een hal met toilet, woonkamer, woonkeuken, 4 slaapkamers, badkamer en tuin met berging.

U komt de woning binnen in de hal met meterkast en toilet. Het toilet is keurig uitgevoerd en beschikt over een hangtoilet en fonteintje. Vanuit de hal komt u in het woongedeelte met open woonkeuken.
De begane grond is ruim en open van opzet en ingedeeld met aan de voorzijde de keuken en aan de achterzijde de zithoek.
De keuken is vervangen en is voorzien van een fraaie en landelijke keukenuitrusting in een U-opstelling met bar. Het werkblad is uitgevoerd in een donkere kleurstelling en lichte kastfronten. Uiteraard beschikt de keuken over alle wenselijke inbouwapparatuur o.a. inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en combioven.
De eethoek is geplaatst in het midden van de ruimte en de speelse indeling van de vloer in de eethoek maar het tot een sfeervol geheel. De zithoek bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is tuingericht gesitueerd. Door de grote raampartij en de loopdeur komt er veel lichtinval de zithoek binnen. Vanuit de woonkamer is toegang tot de trapopgang en de trapkast.

Op de eerste verdieping is er beschikking over een overloop, een 3-tal slaapkamers en een badkamer.
De slaapkamer aan de voorzijde heeft een oppervlakte van ca. 13,5 m2 en beschikt over een kastenwand. De badkamer is geplaatst aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 4,8 m2. De badkamer is fraai en compleet uitgevoerd met een ligbad, een inloopdouche, een toilet en een dubbel wastafelmeubel. De slaapkamers aan de achterzijde hebben een oppervlakte van ca. 5,1 m2 en ca. 11,7 m2. De grootste slaapkamer beschikt over vaste kastruimte.

Via de vaste trap op de overloop is de tweede verdieping bereikbaar. Hier zijn er een overloop, een stookruimte en een slaapkamer aanwezig. Op de overloop is in de stookruimte de warmtepomp geplaatst. De slaapkamer is ruim van opzet en heeft een oppervlakte van ca. 10 m2. Verder is er nog een praktisch bergpuntje aanwezig.

De tuin behorende bij deze woning is netjes aangelegd en leuk ingericht. De achtertuin is aangelegd met een niveauverschil, wat zorgt voor een leuk geheel. In de tuin is de mogelijkheid om meerdere terrassen te creëren. De tuin heeft goede bezonningsmogelijkheden. Als u in de tuin staat, kijkt u tegen een mooie groenstrook aan en zijn er geen huizen direct achter de woning gelegen. Achterin de tuin is er een berging met overkapping aanwezig. Verder is er in de tuin een vrije achterom aanwezig.

Heeft u interesse in deze fraaie woning en bent u benieuwd hoe deze woning ervan binnenuit ziet? Maak dan snel een bezichtigingsafspraak en laat u verrassen!

Graag tot ziens aan de Willie Dixonstraat!
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 februari 2024
Verkoopdatum
26 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.295
Aangeboden sinds
5 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
141 m2
Inhoud van de woning
400 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
1 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, glasvezel, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview