Verkocht

Robert Johnsonstraat 17 4337 WJ Middelburg

130m2
Wonen
5
Kamers
256m2
Perceel
2006
Bouwjaar
Zoekt u een jonge woning met veel leefruimte en met alle gemakken van tegenwoordig? Kom dan eens deze fraaie hoekwoning aan de Robert Johnsonstraat bekijken! Plan een vrijblijvende bezichtiging en wie weet wordt u wel de nieuwe trotse eigenaar van deze ruime woning!

Deze woning is in 2006 gebouwd en biedt u verrassend veel woonruimte en schitterende leefruimtes! De woning is gesitueerd op een ruim perceel grond van in totaal 256 m2 met aan de voorzijde vrij uitzicht. Aan de achterzijde van de woning is een riante aanbouw geplaatst, hierdoor is op de begane grond veel extra leefruimte ontstaan. Aan de voorzijde is de woning voorzien van rolluiken en een zonnescherm. In 2021 zijn op het dak 15 zonnepanelen geplaatst. De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming en de ramen op de begane grond zijn voorzien van elektrische raamdecoratie. De keukenopstelling is recent voorzien van nieuwe inbouwapparatuur (2023). In de tuin is een veranda met gezellige tuinkamer aanwezig. De woning beschikt in de voortuin over een elektrische autolader, deze is ter overname.

Deze jonge woning ligt in de nieuwbouwwijk ‘Mortiere III’ in Middelburg. De woonwijk ‘Mortiere’ is centraal gelegen ten opzichte van de bruisende binnenstad van Middelburg, woonboulevard ‘de Mortiere’ en dichtbij uitvalswegen, zoals de A58 en de N57. In het midden van de woonwijk is een park met speeltoestellen voor kinderen aanwezig. In de directe omgeving en aan de voorzijde van de woning is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De woning beschikt over een hal met toilet, woonkamer, keukenruimte, tussenhal, 4 slaapkamers, badkamer, voortuin, achtertuin met berging en een tuinkamer met veranda.

U komt de woning binnen in de ruime hal met meterkast en toilet. Het toilet beschikt over een hangtoilet en een fonteintje. De betegeling is netjes uitgevoerd.
De begane grond is heerlijk ruim van opzet en is ingedeeld met een woonkamer aan de voorzijde van de woning en het keukengedeelte aan de achterzijde van de woning. De ruime zithoek heeft door de meerdere grote raampartijen veel lichtinval. In de woonkamer is een praktische trapkast aanwezig. Vanuit de zithoek is er vrij uitzicht.
Via de doorgang komt u in het keukengedeelte aan de achterzijde van de woning. In deze ruimte merkt u echt de voordelen van de aanbouw. Hier is een fijne leefruimte gerecreëerd. In deze ruimte is een fraaie woonkeuken met gezellige eetbar gerealiseerd. Deze keuken is voorzien met alle wenselijke inbouwapparatuur (2023) o.a. inductie kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie. In de keuken is ook een praktische inbouwkast aanwezig. Door de extra leefruimte in het keukengedeelte is er ook genoeg ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel om heerlijk na te tafelen. De grote schuifpui in de achtergevel zorgt voor veel lichtinval en geeft een fijne verbinding met de achtertuin.

Ook op de eerste verdieping zet de trend van veel leefruimte zich voort. Zo heeft deze verdieping de beschikking over een grote overloop, een 3-tal ruime slaapkamers en een badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is de grootste van de drie en heeft een oppervlakte van ca. 15,7 m2. In de slaapkamer is een vaste kastenwand aanwezig. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning hebben een oppervlakte van ca. 5 m2 en ca. 12 m2. De ruime badkamer is geplaatst aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 6,4 m2. De badkamer beschikt over een inloopdouche, een toilet en een badkamermeubel. De betegeling van de badkamer is netjes uitgevoerd in een lichte kleurstelling.

De tweede verdieping beschikt over een overloop en een ruime 4e slaapkamer. Op de overloop is de cv-opstelling (Intergas, 2023) geplaatst en hier zijn ook de aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur en de omvormer voor de zonnepanelen aanwezig. De slaapkamer is ruim van opzet en heeft een oppervlakte van ca. 10,5 m2.

Zowel de voortuin als de achtertuin zijn door het gebruik van veel bestrating onderhoudsarm aangelegd. In de achtertuin is een grote berging aanwezig met een oppervlakte van ca. 12,5 m2. In de tuin staat een gezellige tuinkamer met glazen deuren. Als verlengde van de tuinkamer is er een veranda geplaatst. Hier is het heerlijk zitten tijdens warme dagen! Verder is er in de achtertuin een vrije achterom aanwezig.

Heeft u interesse in deze fraaie woning en bent u benieuwd hoe de woning er van binnen uitziet? Maak een bezichtigingsafspraak en laat u verrassen!

Graag tot ziens aan de Robert Johnsonstraat!
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 september 2023
Verkoopdatum
8 maart 2024
Looptijd
5 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.454
Aangeboden sinds
26 september 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Soort dak
Samengesteld dak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
256 m2
Inhoud van de woning
465 m3
Oppervlakte externe bergruimte
22 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, rolluiken, buitenzonwering, schuifpui, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview