Verkocht OV

Muddy Watersstraat 35 4337 WL Middelburg

147m2
Wonen
5
Kamers
277m2
Perceel
2005
Bouwjaar
Statige en fraai vormgegeven twee-onder-één-kapwoning met garage gelegen op een goede locatie in een jonge woonwijk in Middelburg. Bent u op zoek naar comfort en fijne leefruimtes? Maak dan snel een afspraak en kom deze woning met eigen ogen bekijken!

Deze woning is in 2005 gebouwd en het ontwerp van de woning is statig en fraai vormgegeven. Het woonhuis biedt u verrassend veel woonruimte en schitterende leefruimtes verdeeld over 3 woonlagen. De woning is gesitueerd op een ruim perceel grond van totaal 277 m2. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van een aanbouw. De woning beschikt over een fraaie vloer- en wandafwerking. In de woonkamer en de badkamer ligt vloerverwarming. Zeker ook het vermelden waard is dat de PCV-vloeren in de gehele woning recent zijn vervangen (2023 en 2024). De woning beschikt over een garage met bergzolder. De kozijnen zijn deels uitgevoerd met HR-beglazing en deels voorzien van rolluiken.

Deze jonge woning ligt in de nieuwbouwwijk ‘Mortiere III’ in Middelburg. De woonwijk ‘Mortiere’ is centraal gelegen ten opzichte van de bruisende binnenstad van Middelburg, woonboulevard ‘de Mortiere’ en dichtbij uitvalswegen, zoals de A58 en de N57. In het midden van de woonwijk is een park met speeltoestellen voor kinderen aanwezig. Naast het parkeren van de auto op eigen terrein, is er in de directe omgeving van de woning voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De woning beschikt over een hal met toilet, woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, 4 slaapkamers, badkamer en een tuin met losse garage.

U komt de woning binnen in de ruime hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de bovenliggende verdiepingen. Het toilet is keurig uitgevoerd en beschikt over een hangtoilet en een fonteintje. Vanuit de hal komt u in het woongedeelte met open woonkeuken.
De begane grond is heerlijk ruim van opzet. Aan de voorzijde is de zithoek gesitueerd en aan de achterzijde is de keuken geplaatst. De ruime zithoek heeft door de grote raampartij veel lichtinval. In de zithoek is een praktische trapkast aanwezig. De eethoek is geplaatst in de doorgang naar het keukengedeelte. De zithoek en de eethoek hebben samen een oppervlakte van ca. 30 m2.
De woonkeuken is onlangs vervangen en met een oppervlakte van ca. 20 m2 een echte eyecatcher. Deze keuken is voorzien van een fraaie en moderne keukenopstelling met een kookeiland. De keuken is uitgevoerd met een keramische werkblad in een donkere kleurstelling en houten kastfronten. Uiteraard beschikt de keuken over alle wenselijke inbouwapparatuur o.a. inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en een combi-oven. Verder is er een close-in-boiler aanwezig. In de keuken komt door de schuifpui veel licht de ruimte binnen. Tevens zorgen deze deuren voor een leuke verbinding met de achtertuin. Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken te bereiken. Deze bijkeuken beschikt over aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur. Tevens is er een vriezer aanwezig. De bijkeuken heeft een oppervlakte van ca. 4,5 m2.

Op de eerste verdieping zet de trend van veel leefruimte door. Hier is er de beschikking over een overloop, een 2-tal slaapkamers en een ruime badkamer. De grootste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van maar liefst 18,7 m2. In de slaapkamer is een grote kastenwand aanwezig. Vanuit de slaapkamer is er ook toegang tot de grote badkamer aan de achterzijde van de woning. De badkamer is riant en compleet uitgevoerd met een hoekbad, een douchehoek, een toilet, een bidet en een dubbel badkamermeubel. De vloer in de badkamer zorgt voor een mooie afwerking en maakt het plaatje helemaal af. De badkamer heeft een oppervlakte van ca. 14,7 m2. De 2e slaapkamer op deze verdieping bevindt zich eveneens aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 7,2 m2.

Via de vaste trap op de overloop is de tweede verdieping bereikbaar. Hier zijn er nog eens een 2-tal slaapkamers en een ruime overloop aanwezig. Op de overloop is de cv-kast met de cv-opstelling en mv-box aanwezig. De twee slaapkamers zijn ruim opgezet en bieden u twee fijne slaapruimtes. Door de hoge nok hebben deze slaapkamers een ruimtelijke view.

De tuin behorende bij deze woning is netjes aangelegd en biedt u veel mogelijkheden. Aan de voorzijde is er een pad, welke leidt naar de garage achterin de achtertuin. In de zijtuin is ruimte voor het parkeren van de auto op eigen terrein. De diepe achtertuin is aangelegd met meerdere terrassen, bestrating en vaste beplanting. De tuin heeft goede bezonningsmogelijkheden. De losstaande garage heeft een oppervlakte van ca. 19 m2 en is voorzien van een praktische bergzolder. Verder is er in de tuin een vrije achterom aanwezig.

Heeft u interesse in deze schitterende woning en bent u benieuwd hoe deze woning er van binnen uit ziet? Maak dan snel een bezichtigingsafspraak en laat u verrassen!

Graag tot ziens aan de Muddy Watersstraat!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.738
Aangeboden sinds
2 februari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Soort dak
Samengesteld dak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
277 m2
Inhoud van de woning
526 m3
Oppervlakte externe bergruimte
19 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, rolluiken, kabel-tv, glasvezel, schuifpui, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview