Binnenweg 54 3248 AG Melissant

103m2
Wonen
7
Kamers
246m2
Perceel
1948
Bouwjaar
Stap binnen in deze charmante hoekwoning aan Binnenweg 54 in Melissant en laat je betoveren door de sfeer en mogelijkheden die dit huis te bieden heeft. De woning heeft een enorme eyecatchers die je meteen zal aanspreken: een prachtiche tuinoverkapping met buitenkeuken, toilet en douche waar je het hele jaar door van kunt genieten. Tevens is de woning voorzien van maar liefst vier slaapkamers, 19 zonnepanelen (2023) , vloerverwarming en airco’s. Kom langs en ontdek zelf de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Maximaal genieten met minimale energielasten!

De buurt waarin deze woning zich bevindt, biedt een aangename woonomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Het is een rustige buurt met een vriendelijke sfeer, je vindt hier diverse winkels, scholen en sportverenigingen in de nabijheid. Met goede bereikbaarheid van openbaar vervoer (een bushalte) en een uitvalsweg (N215) ben je snel verbonden met de rest van Melissant en daarbuiten.
Begane grond
Nu we ons op de begane grond bevinden, kun je genieten van de plavuizenvloer waaronder vloerverwarming. De grote woonkamer baadt in het natuurlijke daglicht dat door de raampartijen. Via de ronde toog loop je zo de landelijke keuken in, waar je een uitgebreid scala aan maaltijden kunt bereiden op de gaskookplaat, inbouw oven en andere handige voorzieningen. De bijkeuken biedt extra opbergruimte en leidt naar de sfeervolle achtertuin.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, waarvan één is uitgerust met een handige inloopkast. De badkamer is voorzien van alle gemakken, en de combinatie van crèmekleurige en bruine vloer- en wandtegels geeft een warme uitstraling.

Tweede verdieping
De tweede verdieping biedt een extra zolderkamer met dakraam, die je naar wens kunt inrichten als extra slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte.

Tuin
De achtertuin, volledig betegeld en omringd door houten schuttingen voor privacy, is de perfecte plek om te ontspannen en samen te komen met vrienden en familie. De ruime overkapping biedt het hele jaar door een comfortabele buitenruimte, en de aanwezige kachel zorgt voor extra warmte op koudere dagen. Tevens is de serre voorzien van een buitenkeuken, douche en toilet. Een grote aansluiten schuur met zolderverdieping biedt meer dan voldoende ruimte voor uw fietsen en gereedschappen.

Details
- Aan een rustige straat gelegen
- Recent verbouwd
- Vloerverwarming
- Eigen parkeergelegenheid
- vier slaapkamers met airco
- Een zolder
- Tuin met een grote overkapping
- Voorzieningen nabij
- Zonnepanelen 19 stuks van 2023
- Goede bereikbaarheid



Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.366
Aangeboden sinds
11 augustus 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1948
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
246 m2
Inhoud van de woning
631 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
16 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
72 m2

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, open haard, glasvezel, airconditioning, rookkanaal

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview