Verkocht OV

Bunderstraat 102 6231 EM Meerssen

101m2
Wonen
4
Kamers
225m2
Perceel
1976
Bouwjaar
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Aan de rand van het centrum in het geliefde Meerssen is gelegen deze leuke 2-onder-1-kapwoning. De woning beschikt over 3 slaapkamers, een provisiekelder, bergzolder en garage met oprit. Bestempeld met energielabel C is de woning vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en dak- en gevelisolatie. De tuin is lekker onderhoudsvriendelijk en o.a. bereikbaar via de garage. 

Indeling 

Souterrain
Provisiekelder van ca. 7m2. Vanuit het souterrain verkrijgt men tevens toegang tot de kruipruimte. 

Begane grond
De entree geeft toegang tot de hal (7m2) met opgaande trap naar de verdieping, meterkast en toiletruimte (1m2) met fonteintje. De doorzonwoonkamer (38m2) heeft mede dankzij de palletkachel een gezellige uitstraling en geniet door de grote raampartijen veel lichtinval. De open keuken in hoekopstelling beschikt over een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi magnetron, vaatwasser, koelkast en een apothekerskast. 
Een loopdeur in de keuken geeft toegang tot de tuin, gelegen op het noordoosten. De tuin is lekker onderhoudsvriendelijk en beschikt over een overkapping met 2 lichtkoepels, houten tuinhuis, regenton, waterfontein en verlichting. De garage (19m2) met oprit is naast de woning gelegen en beschikt over een elektrische sectionaalpoort en witgoedaansluitingen. 

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 (13m2) is lekker ruim, aan de achterzijde van de woning gelegen en beschikt over 2 muurkasten. Slaapkamer 2 (8m2) is eveneens aan de achterzijde gesitueerd. Slaapkamer 3 (14m2) is aan de voorzijde van de woning gelegen. De overloop en alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. 
De geheel betegelde badkamer (5m2) beschikt over een douche, toilet en wastafel met badmeubel. Het grote raam zorgt voor voldoende natuurlijke ventilatie. 
De gehele eerste verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en draaikiepramen. 

Tweede verdieping 
Een vlizotrap geeft toegang tot de bergzolder van ca. 12m2, tevens standplaats cv-ketel. 

Extra informatie
- Leuke 2-onder-1-kapwoning met 3 slaapkamers;
- Energielabel C
- Vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
- Dak- en gevelisolatie;
- Cv-ketel (combi) van het merk Nefit is gehuurd. Kosten €36,- per maand;
- Garage met elektrische sectionaalpoort;
- Tuin gesitueerd op het noordoosten. Ook bereikbaar via de garage;
- De woning is op zeer korte termijn beschikbaar.  

Aanvullende informatie
Deze leuke 2-onder-1-kapwoning is gelegen in de Bunderstraat in Meerssen, midden in het dorp en vlakbij het centrum van Meerssen. Het is maar 5 minuten lopen naar de directe omgeving van de markt met diverse winkels, speciaalzaken en restaurants. Kinderopvang, basisscholen en het Stella Maris College zijn tevens op loopafstand. Meerssen heeft een uitstekende situering ten opzichte van de A2 en A79 en Maastricht-Aachen Airport, op amper tien minuten per auto,  kan het startpunt zijn van uw volgende vakantie. Het centrum van Maastricht is maar 6 kilometer fietsen en Meerssen heeft een eigen treinstation richting Maastricht, Valkenburg en Heerlen. Prachtige natuur rondom Meerssen, waaronder het Roekenbos, Maas- en Geuldal, zorgen voor een aangename woonomgeving voor jong en oud.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.317
Aangeboden sinds
22 februari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
225 m2
Inhoud van de woning
528 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
13 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
52 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview