Verkocht

Tramstrjitte 29 9034 GS Marsum

84m2
Wonen
4
Kamers
150m2
Perceel
1958
Bouwjaar
In een rustige straat in Marsum staat deze tussenwoning, zeer geschikt voor starters én doorstromers. Hoewel de woning wat modernisering kan gebruiken, biedt dit juist de perfecte gelegenheid om het helemaal naar jouw eigen smaak in te richten! In 5 minuten ben je met de auto in Leeuwarden en ook op de fiets is het prima te doen. Marsum ligt dichtbij de uitvalswegen richting Harlingen, Heerenveen en Drachten. De woning ligt aan de rand van het dorp, rustige ligging en kindvriendelijke omgeving.

Laten we eens binnenkijken…

Via de voordeur kom je binnen in de hal, waar je toegang hebt tot het toilet en de woonkamer. Daarnaast bevinden zich hier ook de meterkast en de trapopgang naar de bovenverdieping. Een praktische indeling die veel mogelijkheden biedt om de ruimte helemaal naar jouw wensen in te richten. De woonkamer betreft een doorzon woonkamer met veel natuurlijk lichtinval dankzij de grote ramen.
De keuken is bereikbaar vanuit de woonkamer. De (gesloten) keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling en voorzien van een spoelbak, oven, afzuigkap en 4-pits kookplaat. Door de scheidingsmuur tussen keuken en woonkamer te verwijderen, kun je een open karakter creëren. Vanuit de keuken is toegang tot de kelderkast, perfect voor extra opslagruimte. Aangrenzend aan de keuken is er een bijkeuken waar plek is voor een witgoedopstelling. Hier is ook de toegangsdeur naar de aangebouwde stenen berging en de achtertuin.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie goede slaapkamers, elk met vaste kastruimte. Deze kamers bieden veel mogelijkheden om een knusse slaapkamer, studeerkamer of hobbyruimte te creëren. Op grootste slaapkamer aan de achterzijde is nog een wastafel en toilet gesitueerd. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche en een wastafel.

Via een vlizotrap bereik je de zolderverdieping, die op dit moment fungeert als opslag en waar tevens de cv-installatie is gesitueerd. Eventueel is hier een vierde slaapkamer te realiseren.

De achtertuin is volledig omheind, wat zorgt voor de nodige privacy. De tuin biedt nog volop mogelijkheden: of je nu droomt van weelderige bloemen en planten, of liever een praktische buitenruimte wilt om te ontspannen en te barbecueën met vrienden. Beide kan!

Bovendien is deze woning voorzien van een energielabel C. Dit betekent dat de woning redelijk energiezuinig is en jou dus de mogelijkheid biedt om te besparen op je energierekening. Een fijne bijkomstigheid!

Ligging en bereikbaarheid:
Deze woning is gelegen in Marsum, een gezellig dorp in de buurt van Leeuwarden. Met de auto ben je binnen 5 minuten in het bruisende centrum van Leeuwarden, en ook op de fiets is het prima te bereiken. Daarnaast zijn de uitvalswegen richting Harlingen, Heerenveen en Drachten makkelijk te bereiken. Er zijn directe busverbindingen met Leeuwarden, Franeker en Harlingen. De woning is gunstig gelegen aan de rand van het dorp, met een rustige en kindvriendelijke omgeving. Door de uitbreiding van de haven is het dorp weer met de boot bereikbaar en is er een open vaarverbinding met de Friese kanalen en meren. Een drietalige basisschool en tal van verenigingen, een café, een dorpshuis en vele sportverenigingen maken het dorp compleet!

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 84 m2
- Achtertuin op het zuidwesten met eigen achterom
- Prettige woonstand, in rustige woonwijk
- Nabij de sportvelden
- Slechts enkele autominuten rijden naar Leeuwarden
- Overdracht kan spoedig

Kortom, deze tussenwoning in Marsum is een geweldige kans voor starters en doorstromers die op zoek zijn naar een plekje om helemaal eigen te maken. Neem snel contact op, dan maken we graag een afspraak voor een individuele rondleiding.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 februari 2024
Verkoopdatum
18 april 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.369
Aangeboden sinds
1 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
150 m2
Inhoud van de woning
345 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
26 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview