Binnenbuorren 27 9034 GN Marsum

113m2
Wonen
4
Kamers
282m2
Perceel
1895
Bouwjaar
Ben jij op zoek naar een knusse thuisbasis? In het gezellige dorp Marsum springt deze fraaie vrijstaande woning er meteen uit. Gelegen op de historische terp van Marsum, geniet je hier van rust en ruimte te midden van authentieke charme. De ligging nabij het bruisende Leeuwarden maakt dit de ideale uitvalsbasis voor wie stedelijke voorzieningen binnen handbereik wil hebben.

[Modern Comfort in Historische Setting]
Met zijn rijksmonumentale status ademt dit woonhuis geschiedenis en karakter, maar vergeet niet dat ook hedendaags comfort hier hoog in het vaandel staat. Dankzij vloer-, wand- en dakisolatie blijft het binnen altijd behaaglijk, terwijl de recent gerenoveerde keuken (2019) is uitgerust met vernieuwde inbouwapparatuur (vaatwasser, inductiekookplaat en quooker) om kookplezier te garanderen.

[Ruimte en Flexibiliteit]
Met 3 slaapkamers, waarvan één op de begane grond die ook ideaal kan dienen als thuiswerkplek, biedt dit huis volop ruimte en flexibiliteit voor diverse levensstijlen. De omsloten tuin en aangebouwde garage vormen een heerlijke buitenruimte waar je kunt genieten van privacy en groen om je heen.

De indeling is als volgt:

Begane grond: Klassieke entree me trapopgang, slaap- of werkkamer (ca. 13m2 aan de voorzijde), separaat toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer v.v. van parketvloer en een Finse houtkachel. Openslaande deuren naar de omsloten achtertuin. Moderne (leef)keuken (2019) voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar (nu in gebruik als werkkamer) met toegangsdeur naar de achtertuin.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot slaapkamer 2 (ca. 14 m2) met vaste kasten en slaapkamer 3 (ca. 10 m2) met dakkapel, badkamer met douche, ligbad en wastafel met meubel. Vanuit de badkamer is berging toegankelijk met CV-installatie.

Extern: Fraaie (omsloten) achtertuin op het noordoosten met aangebouwde garage.

Goed om te weten:

-  de woning is een rijksmonument  
-  3 slaapkamers (waarvan 1 op b.g.)
- 6 zonnepanelen (420 Wp per paneel)
-  Aangebouwde houten garage
-  Vernieuwde meterkast (2023)
-  Recente CV-installatie Intergas HRE, 2022 (huur)
-  Op korte rij-afstand van Leeuwarden

Marsum is een dorp met ongeveer 1000 inwoners. Gelegen ten westen van Leeuwarden waar de binnenstad van Leeuwarden binnen 10 minuten bereikt kan worden. Door de belangrijke verkeersaders zoals de A31 en de N383 is Marsum goed bereikbaar. Actieve verenigingen, een basisschool met daarbij een peuterspeelzaal en een kinderopvang-centrum, samen met de authentieke Sint-Pontianuskerk maken het dorp compleet!

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen plekje met authentieke charme en modern comfort? Dan is dit jouw kans om van dit sfeervolle woonhuis jouw nieuwe [t]huis te maken! Neem snel contact op voor een bezichtiging, wij leiden je graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.210
Aangeboden sinds
26 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1895
Soort dak
Schilddak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
282 m2
Inhoud van de woning
402 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
22 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview