Verkocht

Wiemerinkweg 6 7475 BS Markelo

92m2
Wonen
4
Kamers
202m2
Perceel
1962
Bouwjaar
Deze 2-onder-1-kapwoning met een handige inpandige garage is perfect gelegen aan de sfeervolle Wiemerinkweg in het hart van Markelo. Het huis is oorspronkelijk gebouwd in 1962 en uitgebreid in 1977 aan de achterzijde, waardoor een keuken, bijkeuken en ruime garage zijn toegevoegd. Met een recente upgrade naar HR beglazing op de eerste verdieping en 9 zonnepanelen op het platte dak, is er al een goede stap gezet in de verduurzaming van de woning.

Door de centrale ligging op loopafstand van winkels, restaurants en andere voorzieningen in het dorpscentrum van Markelo, biedt deze woning een rustige woonplek met alle gemakken binnen handbereik. Een mooie kans om van deze plek je eigen thuis te maken.
Begane grond
Entree/hal met trapopgang naar eerste verdieping en daaronder een kelderkast; toiletruimte; L-vormige woonkamer met uitzicht op zowel de Wiemerinkweg als de achtertuin; keuken uitgerust met diverse inbouwapparatuur en plek voor een eethoek; bijkeuken met wasmachineaansluiting; ruime garage met elektrische roldeur.

Eerste verdieping
Overloop met vaste trap naar tweede verdieping; badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel; drie slaapkamers, waarvan één met een handige inbouwkast.

Tweede verdieping
De zolderkamer op de tweede verdieping biedt een zee van mogelijkheden, perfect voor het creëren van een vierde slaapkamer, hobbyruimte of extra bergruimte. Tevens is hier de opstelplek voor de Intergas HR-combiketel uit 2014.

Tuin
Buiten vind je een onderhoudsvriendelijke tuin, toegankelijk via een achterom, compleet met bestrating en borders. Een ideale plek om te ontspannen tijdens warme zomerdagen of om te genieten van gezellige momenten met vrienden en familie.

Details
- Ruime garage met toegang vanuit Loosboersstraat
- 9 zonnepanelen
- Mogelijkheid tot 4 slaapkamer
- Tuin met achterom
- Bouwkundige keuring aanwezig

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 februari 2024
Verkoopdatum
5 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.788
Aangeboden sinds
20 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
202 m2
Inhoud van de woning
412 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
35 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, rolluiken, kabel-tv, glasvezel, rookkanaal

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview