Verkocht

Glazeniersdreef 50 6216 NZ Maastricht

127m2
Wonen
6
Kamers
285m2
Perceel
1965
Bouwjaar
Geschakelde 2-onder-1-kapwoning met 5 slaapkamers, veel leefruimte en achtertuin op het zuidwesten. Deze woning word je aangeboden door Laura Makelaardij & Advies.

TYPERING

Deze 2-onder-1-kapwoning is gelegen in een rustige straat in de geliefde wijk ‘Belfort’. Kenmerkend voor deze woning is het vele lichtinval in alle ruimtes en de optimale privacy aan de achterzijde.

Op de begane grond is er een ruime woonkamer, een separate keuken en een berging aanwezig. De eerste verdieping voorziet in 4 slaapkamers en een badkamer. Op de zolderverdieping is nog een ruime vijfde slaapkamer te vinden.

Modernisering is en verduurzaming is wenselijk, maar deze woning heeft veel ruimte en potentie!

BEZICHTIGINGEN

Wil je deze woning bezichtigen? Dan verzoeken we je vriendelijk om een aanvraag in te dienen via onze website of Funda, eventueel met toelichting/motivatie. Wij nemen dan telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.

LIGGING

De woning is gelegen in ‘Belfort’, een geliefde wijk met veel groen ten westen van het historisch centrum van Maastricht. Dagelijkse voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer zijn nabij gelegen. Ook het centrum van Maastricht is binnen enkele minuten bereikbaar. Autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed te bereiken.

ALGEMEEN

- Bouwjaar circa 1965
- Perceelgrootte 285 m2
- Inhoud woning circa 480 m3
- Woonoppervlak circa 127 m2
- Overige inpandige ruimte circa 20 m2 (kelder en berging)
- Gebouw gebonden buitenruimte circa 14 m2 (overdekt terras)
- Grotendeels houten kozijnen, deels kunststof kozijnen
- Deels dubbel glas, deels enkel glas
- C.v.-ketel is gehuurd
- Definitief energielabel D (geldig tot en met 05-12-2033)
- Verkoper heeft deze woning niet zelf bewoond, er is dan ook geen vragenlijst en lijst roerende zaken beschikbaar. In de koopovereenkomst zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen.
Begane grond
Souterrain:
- Provisiekelder (circa 9 m2, stahoogte 1,8 m).

Begane grond:
- Entree voorzien van een plavuizen vloer, zekeringenkast en met trapopgang naar de eerste verdieping.

- Geheel betegelde toiletruimte voorzien van een wandcloset en fonteintje.

- Ruime L-vormige woonkamer (circa 36 m2) voorzien van een plavuizen vloer en een schouw met haard. Een grote raampartij aan de voorzijde en een schuifpui aan de achterzijde zorgen voor veel lichtinval en tuincontact.

- Separate keuken (circa 12,5 m2) voorzien van een keukeninstallatie in hoekopstelling en met 5-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser en magnetron.

- Inpandig bereikbare berging (circa 10,5 m2) voorzien van een tegelvloer en alwaar de standplaats van de c.v.-ketel. Een deur geeft toegang tot de oprit.

- De achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten en voorzien van een overdekt terras (circa 14 m2) en een gazon. Achter de woning is laagbouw (bungalows) gelegen, waardoor je in de tuin en woning geniet van veel privacy.

Eerste verdieping:
- Overloop voorzien van vloerbedekking en met trapopgang naar de zolderverdieping.

- 4 Slaapkamers (resp. circa 7 m2, 12,5 m2, 10,5 m2 en 5 m2), allen voorzien van een laminaatvloer, behang en zachtboard plafonds.

- Geheel betegelde badkamer (circa 4 m2) met ligbad/douchecombinatie, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
- Via vaste trap te bereiken zolderverdieping met een nokhoogte van circa 2,20 meter.

- Overloop voorzien van een laminaatvloer.

- Slaapkamer 5 (circa 17 m2) voorzien van een laminaatvloer en bergruimte in het schuine gedeelte. Een dakkapel zorgt voor extra stahoogte en voldoende lichtinval.

Details
- Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

- Wij hebben geprobeerd je door middel van deze zorgvuldig samengestelde documentatie zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft een juist beeld, je bent van harte welkom voor een bezichtiging.

- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 januari 2024
Verkoopdatum
15 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.638
Aangeboden sinds
19 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
285 m2
Inhoud van de woning
480 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
14 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
20 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Rolluiken, open haard, rookkanaal, schuifpui, fransbalkon

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview