Houtzaagmolen 18 3146 TB Maassluis

105m2
Wonen
6
Kamers
131m2
Perceel
1989
Bouwjaar
In een rustige straat zonder doorgaand verkeer staat deze uitstekend onderhouden hoekeengezinswoning met uitgebouwde woonkamer. De woning heeft 3 (voorheen 4) slaapkamers, een grote badkamer en diepe, beschutte tuin die veel privacy biedt. Hier schijnt tot laat in de middag de zon. Het extra zijraam in de woonkamer en de kamerhoge glazen wanden en dubbele openslaande deuren van de uitbouw zorgen voor veel licht. Op de begane grond vind je naast de entree een gedeeltelijk inpandige berging die indien gewenst verbouwd kan worden tot een fijne hobby- of kantoorruimte.

Basisscholen, kinderopvang en winkelcentrum Westeinde zijn dichtbij en veilig te bereiken en er is veel speelgelegenheid in de buurt. Redenen waarom in deze buurt ook steeds meer jonge mensen komen wonen. Diverse sportaccommodaties en een recreatiegebied liggen op loopafstand. Het strand van Hoek van Holland is met de auto in 10 minuten te bereiken en fietsend langs de Waterweg ben je er in een half uur. De woning ligt op 3 minuten rijden van de A20, dus ook wanneer je in een van de omliggende gemeenten werkt is het hier prima wonen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.095
Aangeboden sinds
15 mei 2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
131 m2
Inhoud van de woning
345 m3

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview