Verkocht

Heemraad 29 3155 GB Maasland

107m2
Wonen
5
Kamers
138m2
Perceel
1982
Bouwjaar
Aan het voetpad van het Heemraad in Maasland ligt deze tussenwoning met voor- en achtertuin. De woning is gelegen op een perceel eigen grond van 138 m2 en beschikt over een heerlijke achtertuin, gelegen op het noordwesten met een stenen berging en een achterom. Met drie slaapkamers op de eerste verdieping, een ruime slaapkamer in de dakkapel op de zolderetage en een recent gemoderniseerde badkamer is dit een perfecte gezinswoning op een heerlijk rustige plek in Maasland, maar vlak bij alle dorpse voorzieningen.
Begane grond
Begane grond:
Aan voetpad gelegen voortuin. Entree van de woning met meterkast, toilet en garderobe. Ruime, lichte woonkamer met een laminaatvloer, strak gestukt plafond, trapkast en toegang tot tussenhal met trapopgang naar verdieping. De fraaie keuken is aan de achterzijde van de woning opgesteld in een zogenaamde L-vorm en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, combi- oven/magnetron, vaatwasser, afzuigkap en koelkast. De aangrenzende achtertuin is bereikbaar vanuit de keuken en voorzien van diverse borders en terrassen. Achterin de tuin staat een stenen fietsenberging en is een uitgang naar de poort.

Eerste verdieping
Op deze verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar vanaf de overloop. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De tweede slaapkamer is eveneens aan de voorzijde gelegen en voorzien van vaste schuifkastenwand. De enkele jaren geleden gerenoveerde badkamer is voorzien van een douchecabine, tweede toilet en wastafelmeubel met spiegelkast. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een derde slaapkamer.

Tweede verdieping
De zolderverdieping is verdeeld in een voorzolder en een slaapkamer. Op de ruime voorzolder is de CV-combiketel geplaatst en zijn er aansluitingen voor wasmachine en droger. Onder de schuine delen is veel bergruimte aanwezig. Ruime slaapkamer van ruim 12 m2 over de gehele lengte van de woning met bergruimte onder het schuine dak. De zolderverdieping is voorzien van dakkapel met kunststof kozijnen aan de voorzijde van de woning.

Details
Locatie:
Gelegen aan een doodlopend voetpad in een rustige straat in de nabijheid van scholen, winkels en overige voorzieningen. Vanuit de woning zijn alle voorzieningen zoals scholen, winkels en sportverenigingen snel bereikbaar. Het dorp Maasland is centraal gelegen tussen Maassluis en Schipluiden. Van oorsprong is Maasland een agrarisch dorp. Rotterdam en Den Haag zijn dankzij verbindingswegen A4 en A20 goed bereikbaar. Maasland heeft een actief verenigingsleven. Het dorpse karakter en de groene omgeving zorgen ervoor dat Maasland een heerlijk plek is om te wonen.

- Eigen grond
- Bouwjaar ca. 1982
- Goed onderhouden woning
- Dakkapel aan voorzijde
- Veilige en kindvriendelijke groene omgeving en parkeergelegenheid vlakbij de woning
- Definitief energielabel C

Kadastraal:
Heemraad 29, 3155 GB Maasland
Maasland sectie C nummer 2428
Groot 1 are 38 centiare

Kenmerken:
Gebruiksoppervlakte wonen: 107,0 m2
Berging:    4,6 m2
Perceeloppervlakte:  138 m2
Inhoud:    364,3 m3
Opleveren:   in overleg

Ondanks dat deze brochure zorgvuldig is samengesteld kunnen er aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Alle maten zijn ingemeten conform de NEN 2580 meetinstructie, alle data zijn circa. Deze brochure nodigt u uit tot het doen van een aanbod.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 januari 2024
Verkoopdatum
22 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.729
Aangeboden sinds
19 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
138 m2
Inhoud van de woning
364 m3
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, glasvezel, buitenzonwering, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview