Straatweg 76E 8531 PZ Lemmer

236m2
Wonen
6
Kamers
926m2
Perceel
2008
Bouwjaar
Deze statige (bedrijfs)woning met een royale indeling, ideaal voor een praktijk aan huis of een bedrijf dat op zoek is naar een representatieve locatie, mogen wij te koop aanbieden. Het is niet alleen een indrukwekkende verschijning, maar met een woonoppervlakte van maar liefst 236 m2 biedt deze woning een overvloed aan leefruimte, perfect voor gezellig samenzijn met vrienden en familie. De aangebouwde praktijkruimte is voorzien van eigen ingang en toilet, maar kan bijvoorbeeld omgetoverd worden tot een slaapkamer met badkamer en-suite. Daarnaast beschikt het geheel over een volledig geïsoleerde garage welke tevens geschikt is voor diverse doeleinden. Kortom er zijn volop mogelijkheden. Het geheel staat midden op een perceel van 926 m2 met de achtertuin gesitueerd op het zonnige zuidoosten. De tuin rondom de woning is zorgvuldig ontworpen met strakke lijnen en voorzien van een veranda. U kunt hier op meerdere terrassen genieten van de zon of van de schaduw. Of je nu droomt van een eigen praktijk aan huis of simpelweg verlangt naar een comfortabele en ruime woning, Straatweg 76 E belooft het allemaal.
Begane grond
entree/hal, meterkast, toilet met fontein, trapopgang, woonkamer met openslaande deuren aan de zuidkant, eetkamer met openslaande deuren aan de oostkant, ruime keuken met diverse inbouwapparatuur zoals: 5 pits gastoestel met moderne afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast. Bijkeuken met witgoedaansluiting, deur naar de garage en deur naar kantoor/praktijkruimte. Deze ruimte heeft een eigen entree/hal en toilet met fontein.

Eerste verdieping
overloop met vide, 4 volwaardige slaapkamers, ruime badkamer met dubbele wastafel, ligbad, toilet en inloopdouche.

Tweede verdieping
met vlizotrap te bereiken zolder met bergruimte.

Tuin
De achtertuin is gesitueerd op het zonnige zuidoosten. De tuin rondom de woning is zorgvuldig ontworpen met strakke lijnen en voorzien van een veranda en meerdere terrassen.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.178
Aangeboden sinds
15 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
926 m2
Inhoud van de woning
1118 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
26 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
56 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview