Verkocht

Petronella Moensweg 10 2331 DX Leiden

91m2
Wonen
4
Kamers
159m2
Perceel
1986
Bouwjaar
Wij starten de bezichtigingen van deze woning op woensdag 21 februari 2024. Wilt u deze woning bezichtigen? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Tuin- en zonliefhebbers opgelet! Géén standaard eengezinswoning, opvallend lichte woonkamer met groot raampartij, moderne open keuken, drie slaapkamers, badkamer met ligbad, handige bergvliering en een royale zonnige achtertuin gelegen op het zuidoosten. Nieuwsgierig geworden? Dit zijn enkele kenmerken van deze aantrekkelijk geprijsde niet veelvoorkomende woning in de gewilde woonwijk Stevenshof in Leiden. NS station De Vink, het Stevenspark en winkelcentrum Stevensbloem bevinden zich op loopafstand. Goed geïsoleerd en CV/WW via stadsverwarmingsnet. Wilt u gasloos wonen? Door het plaatsen van een inductiekookplaat kunt u de gasmeter in deze woning overbodig maken. Ideale ligging t.o.v. winkels, sport- en recreatievoorzieningen, gezondheidscentrum, Bio Science Park, LUMC, universiteit, OV en uitvalswegen A4/N11 en A44/N206. Ook het bruisende centrum van Leiden is snel te bereiken. Prettig detail: veel speelmogelijkheden voor uw kinderen en diverse scholen in de directe omgeving van de woning. Kortom: prettig wonen voor het hele gezin!
Begane grond
Voortuin (NW). Entree woning, hal met garderobekast, meterkast/stadsverwarmingsunit, trapkast en een toiletruimte. woonkamer met gezellige open keuken. Door de grote raampartij is de woonkamer bijzonder licht en geniet u van optimaal uitzicht op de achtertuin. De royale achtertuin met stenen schuur en achterom zal het hart van de echte tuinliefhebber zeker sneller laten kloppen! Door de ruime afmeting en gunstige ligging op het zuidoosten betreft het een heerlijk zonnige achtertuin. Beeldt u zich eens in hoe fijn deze tuin kan zijn wanneer u vrienden of familie hebt uitgenodigd voor een gezellige barbecue...

1e verdieping:
Overloop met mechanische ventilatie-unit en een vaste kast. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers beiden voorzien van twee dakramen. Extra bergruimte vindt u op de vliering . Aan de voorzijde van deze leuke eengezinswoning vindt u nog een slaapkamer welke ook uitermate geschikt is als hobby-, studie- of extra kinderkamer. De badkamer beschikt over een ligbad/douchecombinatie, wastafelmeubel, wasmachineaansluiting, radiator en een 2e toilet.

Bijzonderheden: de woning is gelegen op erfpachtgrond, het betalen van de erfpachtcanon is afgekocht tot 2061. Jaarlijkse administratiekosten: € 58,35 (incl. btw). Het is mogelijk om de erfpachtgrond in eigendom te verkrijgen.

Aanvaarding: medio mei 2024 / in overleg.

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Bouwjaar: 1986 Gebruiksoppervlakte wonen: 91,60 m2 Bruto inhoud woning: 324,42 m3 Perceelopp: 159 m2

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.



Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 februari 2024
Verkoopdatum
19 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.694
Aangeboden sinds
12 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
159 m2
Inhoud van de woning
324 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
2 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview