Verkocht

Norremeerstraat 7 2334 BW Leiden

155m2
Wonen
7
Kamers
114m2
Perceel
2018
Bouwjaar
Welkom in deze royale, moderne, lichte, energiezuinige (Energielabel A), aan een charmant autovrij straatje gelegen, instapklare gezinswoning (2018). De woning biedt o.a. een tuingerichte en uitgebouwde woon-eetkamer, half open keuken voorzien van alle denkbare Siemens inbouwapparatuur, zes royale (slaap)kamers, 2 wc’s, complete badkamer, 2 dakkapellen op de tweede verdieping (aan de achterzijde in 2022 geplaatst over bijna de gehele breedte), zolderverdieping met 2 grote Veluxramen, vaste kastenwand en veel bergruimte achter de knieschotten bereikbaar via een vaste trap, voortuin, zonnige achtertuin met vrijstaande berging en handige achterom naar de achter de woning gelegen privé-parkeerplaats op afsluitbaar binnenterrein.

Tot 1920 behoorde het gewilde ‘Houtkwartier’ tot de gemeente Oegstgeest. Die dorpse ontspannen sfeer is, ook nu het Leiden heet, altijd bewaard gebleven. Vanaf de woning wandelt u zo het stadspark De Leidse Hout in; een oase van groen met weiden, bossen en waterpartijen en een gezellig theehuis; de favoriete stek van Jan Wolkers. Uitermate gunstig gesitueerd ten opzichte van een keur van (internationale) scholen, kinderopvang, ziekenhuizen (Alrijne en LUMC), Leiden BioScience Park, Centraal Station Leiden, talloze sportfaciliteiten, de Kagerplassen, het strand en uitvalswegen (A44/A4) naar Den Haag (20 auto minuten), Schiphol (15 minuten) en Amsterdam (35 minuten). Winkelen doe je op 5 minuten fietsafstand in de historische binnenstad van Leiden of in de gezellige Kempenaerstraat in Oegstgeest.
Begane grond
Aan de voorzijde van de woning is het veilig spelen voor uw kinderen in de rustige autovrije straat; entree met luifel; ruime hal met meterkast, garderobe en vrij hangend toilet met fontein; ruime uitgebouwde woon-eetkamer met handige trapkast voorzien van gietvloer, openslaande deuren met horren naar fraai aangelegde zonnige achtertuin met vrijstaande berging en een handige achterom naar de achter de woning gelegen eigen parkeerplaats op een privé binnenterrein, luxe open keuken met diverse moderne en hoogwaardige inbouwapparatuur van Siemens o.a. 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, stoomoven, combi-oven/magnetron, bordenwarmer, afzuiging naar buiten, koelkast en AEG vriezer met 4 lades en met veel werk- en opbergruimte. De gehele begane grond (met uitzondering van de toiletruimte) is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping
Vanuit de hal via de ‘luie’ trap toegang naar een ruime overloop, complete badkamer met o.a. ligbad, inloopdouche met glazen schuifwand, vrij hangend toilet en wastafel(meubel) met 2 kranen en spiegel(verlichting) aan voorzijde, ruime (ouder)slaapkamer aan de voorzijde met openslaande deuren naar een Frans balkon en 2 ruime (slaap)kamers aan de achterzijde.

Tweede verdieping
Via eenzelfde ‘luie’ trap toegang tot de overloop. Op deze etage bevinden zich de vierde en vijfde ruime (slaap)kamers welke beide zijn voorzien van een dakkapel. De kleine dakkapel aan de voorzijde is tijdens de bouw geplaatst en in 2022 is aan de achterzijde een dakkapel over bijna de gehele breedte gerealiseerd. Hier bevindt zich eveneens een separate wasruimte met Velux dakvenster, een ombouw voor wasmachine en wasdroger, wastafel met warm en koud water, opstelplaats cv-installatie en mechanische ventilatie box.

Details
- Bouwjaar 2018
- Gebruiksoppervlakte wonen 155 m2
- Gebouw gebonden buitenruimte 1,30 m2
- Externe bergruimte 5 m2
- Inhoud woning 549 m3
- Perceel 114 m2
- Volledig geïsoleerd, volledig HR triple glas (behalve grote dakkapel en veluxramen), energielabel A;
- Mooie en groene woonomgeving en nabij CS Station Leiden en historische binnenstad van Leiden; Voordelen van nieuwbouw in de charme van een oude wijk
- Autovrije straat aan de voorzijde;
- Privé parkeerplaats gelegen achter de woning op mandelig terrein; VvE-kosten onderhoud € 12,83 per maand; In overleg met VvE kan er een elektrische laadpaal worden aangebracht;
- 6 (slaap)kamers, 2 dakkapellen, Frans balkon, 2 wc’s, complete badkamer, in stijl uitgevoerd sanitair en keuken;
- Vaste trap naar ruime zolderverdieping geschikt als extra logeerplek of thuiswerkplek;
- Mechanische ventilatie;
- Vloerverwarming op de begane grond met uitzondering van toiletruimte;
- Instap klaar;
- Keurig onderhouden;
- Elektrisch bedienbare zonwering begane grond achterzijde;
- Buitenschilderwerk november 2022 door erkend schildersbedrijf Van Kesteren;
- Woning is verruimd middels in 2022 geplaatste dakkapel achterzijde 2e verdieping over bijna de gehele breedte en plaatsing zolderverdieping met vaste trap
- Oplevering in overleg, kan spoedig vanaf 17 juni 2024

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
25 maart 2024
Verkoopdatum
25 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.645
Aangeboden sinds
25 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
114 m2
Inhoud van de woning
549 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
1 m2

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, balkon, schuur/berging, ventilatie, buitenzonwering, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview