Verkocht

Heintje Davidsweg 69 2331 KN Leiden

187m2
Wonen
6
Kamers
141m2
Perceel
1987
Bouwjaar
Grote families, thuiswerkers en/of hobbyisten opgelet! Een enkele keer komt er zo'n ruim bemeten woonhuis beschikbaar. Wonen in een modern woonhuis aan de rand van de gewilde woonwijk Stevenshof in Leiden. Dit aantrekkelijke woonhuis beschikt over veel gebruiksoppervlakte wonen (187,20 m2), een royale woonkamer met gezellige woon-/eetkeuken en vijf (optioneel zes) slaapkamers. Handig en luxe zijn de twee badkamers, inpandige berging en een fijne achtertuin met achterom. Nieuwsgierig geworden? Dit zijn enkele kenmerken van deze niet alledaagse 7-kamerwoning waar u het gezinsleven goed kunt combineren met uw hobby's en/of (thuis)werken. De woning is goed geïsoleerd (energielabel C), CV/WW via stadsverwarmingsnet (heteluchtverwarming) en voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. Gasloos wonen! Door het plaatsen van de inductiekookplaat is de gasmeter in deze woning overbodig geworden en daarom verwijderd. Gunstige ligging t.o.v. winkels, sport- en recreatievoorzieningen, gezondheidscentrum (inclusief apotheek), LUMC, scholen, universiteit, Bio Science Park, NS De Vink en uitvalswegen A4/N11en A44/N206. Veel speelmogelijkheden voor kinderen en diverse scholen in de directe omgeving van de woning. Ook het bruisende centrum van Leiden is snel te bereiken. Pak deze kans!




Begane grond
Overdekt entree woning met toegang tot de inpandige berging. Tochtportaal met meterkast/stadsverwarming unit. Gang, moderne toiletruimte (2018) met hangend closet + fonteintje en de trap naar de 1e verdieping. Royale woonkamer (voorheen 2 kamers) met trapkast en een gezellige woon-/eetkeuken. De U-vormige moderne keuken (2018) is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een stoer Smeg fornuis (inductiekookplaat) met afzuigkap, trendy vrijstaande Smeg koelkast, magnetron, heetwaterkraan en een vaatwasser. Via de schuifpui heeft u toegang tot de diepe achtertuin gelegen op het oosten met een elektrisch bedienbaar zonnescherm en een achterom. Door z'n diepte is deze achtertuin heerlijk zonnig. De hal, woonkamer en keukenruimte zijn afgewerkt met een laminaat vloer (2018).

1e verdieping:
Overloop. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers. Aan de achterzijde van de woning vindt u nog twee ruime slaapkamers. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, separate doucheruimte, wastafel en een 2e (hangend) toilet.

2e verdieping:
Royale overloop met vaste kast, opstelplaats voor de hetelucht installatie en een dakraam. Deze ruimte is uitermate geschikt voor opslag, thuiswerkplek en/hobbyruimte of biedt u tevens de mogelijkheid voor een extra slaapkamer. Separate ruimte met wasmachineaansluiting. Handig en luxe is de 2e badkamer, vooral voor grotere gezinnen of wanneer u vaak logés heeft. Deze moderne 2e badkamer (2018) beschikt over een inloopdouche, 3e hangend toilet, wastafelmeubel en een tegelvloer inclusief vloerverwarming. De ruime ouderslaapkamer met inloopkast (2019) en de handige opbergzolder maken het geheel compleet.

Bijzonderheden: de woning is gelegen op erfpachtgrond, het betalen van erfpachtcanon is afgekocht tot 2062. Jaarlijkse administratiekosten: € 58,35 (incl. btw). Het is mogelijk om de erfpachtgrond in eigendom te verkrijgen. Géén gasmeter aanwezig.

Oplevering: in overleg.

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Bouwjaar: 1987
Gebruiksopp. wonen: 187,20 m2
Bruto inhoud woning: 698,07 m3
Perceelopp: 141 m2

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.


Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 december 2023
Verkoopdatum
8 maart 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.072
Aangeboden sinds
11 december 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
141 m2
Inhoud van de woning
698 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
2 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
9 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview