Verkocht

Guurtje Riemenshof 22 2331 SH Leiden

116m2
Wonen
5
Kamers
118m2
Perceel
1990
Bouwjaar
OPNIEUW BESCHIKBAAR!

Een enkele keer komt er een woonhuis beschikbaar in een leuk autovrij hofje in de gewilde kindvriendelijke woonwijk Stevenshof in Leiden. Tuingerichte woonkamer, gezellige open keuken, badkamer met inloopdouche, vier slaapkamers, mogelijkheid om op de 2e verdieping extra (woon)ruimte te creëren middels een opbouw (omgevingsvergunning nodig), een ruim dakterras en fijne achtertuin zodat u heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Dit zijn enkele kenmerken van deze aantrekkelijke moderne eengezinswoning. De woning is goed geïsoleerd (energielabel B) en voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. CV/WW via stadsverwarmingsnet. Gasloos wonen! Door het plaatsen van de inductiekookplaat is de gasmeter overbodig geworden en daarom verwijderd. Gunstige ligging t.o.v. winkels, sport- en recreatievoorzieningen, gezondheidscentrum, LUMC, scholen, universiteit, Bio Science Park, NS De Vink en uitvalswegen A4/N11 en A44/N206. Ook het bruisende centrum van Leiden is snel te bereiken. Prettig detail: het hofje is uitkomend op een kinderspeelplaats. Kortom, deze woning biedt u een perfecte leefomgeving voor jong en oud op een leuke locatie.
Begane grond
Entree woning, hal met meterkast/stadsverwarming en een moderne toiletruimte met hangend closet + fonteintje. Tuingerichte woonkamer met een open keuken. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is o.a. voorzien van een granieten werkblad, inductiekookplaat, handige apothekerskast, koel/vriescombinatie, magnetron, oven en een vaatwasser. In de keuken is tevens ruimte voor een eettafel. De ruime trapkast zorgt voor opbergruimte. Via de tuindeur in de woonkamer bereikt u de zonnige achtertuin gelegen op het noordwesten (middag-/avondzon) met een elektrisch bedienbaar zonnescherm, houten berging en een achterom. Beeldt u eens in… Het is zomer. U komt thuis van uw werk. Even bijkomen, genieten van de zon en de dag doorspreken onder het genot van een gekoeld drankje. Onwerkelijk?

1e verdieping:
Overloop met twee vaste kasten en de trap naar de 2e verdieping. Aan de voorzijde van de woning vindt u een slaapkamer. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich nog twee slaapkamers. De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel, 2e (hangend) toilet en een designradiator. Er is een handig hoekje gecreëerd voor uw wasmachine en/of droger.

2e verdieping:
Royale slaap(kamer)verdieping met (berg)kast inclusief opstelplaats voor de mechanische ventilatie-unit. Via de schuifpui heeft u toegang tot het ruime dakterras (NW). Het is mogelijk om hier extra (woon)ruimte te creëren middels een opbouw (omgevingsvergunning nodig).

Bijzonderheden: de woning is gelegen op erfpachtgrond, het betalen van erfpachtcanon is afgekocht tot 2065. Jaarlijkse administratiekosten: € 58,35 (incl. btw). Het is mogelijk om de erfpachtgrond in eigendom te verkrijgen. Géén gasmeter aanwezig. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met gedeeltelijk HR++ beglazing.

Aanvaarding: 1 juli 2024 / in overleg.

Energielabel: B.

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Bouwjaar: 1990
Gebruiksoppervlakte wonen: 116,70 m2
Bruto inhoud woning: 413,32 m3
Perceelopp: 118 m2

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 februari 2024
Verkoopdatum
3 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.242
Aangeboden sinds
5 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
118 m2
Inhoud van de woning
413 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
25 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview