Verkocht

Calslaan 23 2314 GJ Leiden

162m2
Wonen
5
Kamers
177m2
Perceel
1996
Bouwjaar
Bent u op zoek naar een prachtig huis gelegen in een bruisende en veelzijdige omgeving? Dan is dit uw kans! Deze charmante, ruime eengezinswoning biedt u een perfecte combinatie van comfortabel wonen en talloze mogelijkheden voor vermaak en ontspanning.

Omgeving:
Calslaan 23 ligt op een geweldige locatie, omringd door alle gemakken die het stadsleven te bieden heeft. Op slechts een steenworp afstand vindt u diverse gezellige cafés, restaurants en winkels, waardoor u altijd iets nieuws kunt ontdekken. Het historische centrum van Leiden is gemakkelijk te bereiken, waar u kunt genieten van de schilderachtige grachten, musea, theaters en een levendige culturele scene. Natuurliefhebbers zullen ook dol zijn op de nabijheid van prachtige parken en het schilderachtige Kagerplassen-gebied, perfect voor wandel- en watersportactiviteiten.

Kenmerken van de woning:
Deze prachtige, ruime eengezinswoning biedt een oase van rust en ruimte te midden van het bruisende stadsleven. Enkele opvallende kenmerken zijn:

Indeling: De woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers, ideaal voor gezinnen of voor diegenen die ruimte nodig hebben voor een thuiswerkplek. De riante badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet, waardoor u elke dag kunt genieten van pure ontspanning.

Buitenleven: De riante achtertuin is gunstig gelegen op het noorden en grenst direct aan vaarwater, wat een prachtig uitzicht en een gevoel van sereniteit biedt. Hier kunt u heerlijk ontspannen, buiten dineren of genieten van watersportactiviteiten recht vanuit uw eigen tuin. Aan de voorzijde van de woning is er een oprit en een ruime garage, waardoor u voldoende parkeergelegenheid heeft voor uw voertuigen.

De vraagprijs van €699.000,00 kosten koper weerspiegelt de waarde van deze prachtige woning en de voordelen van het wonen in deze gewilde wijk van Leiden.

Mis deze geweldige kans niet om te wonen in een bruisende omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan een bezichtiging. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Calslaan 23!
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
31 juli 2023
Verkoopdatum
29 maart 2024
Looptijd
8 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.315
Aangeboden sinds
31 juli 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
177 m2
Inhoud van de woning
453 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview