Verkocht

Anne Frankweg 74 2331 GP Leiden

104m2
Wonen
5
Kamers
131m2
Perceel
1983
Bouwjaar
Fijn wonen op een kindvriendelijke locatie in de gewilde woonwijk Stevenshof in Leiden! In een groenrijke woonomgeving vindt u dit aantrekkelijke woonhuis. Om hun woonwensen te realiseren hebben de huidige eigenaars recent veel geld in de woning geïnvesteerd. Deze woning beschikt o.a. over een tuingerichte woonkamer met onderhoudsvriendelijke pvc vloer inclusief vloerverwarming, moderne open keuken met gezellige eetbar, trendy badkamer met inloopdouche, vier slaapkamers, aan voor- en achterzijde een dakkapel en een zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten. De woning is goed geïsoleerd (energielabel A), CV/WW via stadsverwarmingsnet en voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. Gasloos wonen! Door het plaatsen van de inductiekookplaat is de gasmeter in deze woning overbodig geworden en daarom verwijderd. Gunstige ligging t.o.v. winkels, sport- en recreatievoorzieningen, gezondheidscentrum (inclusief apotheek), LUMC, scholen, universiteit, Bio Science Park, NS De Vink en uitvalswegen A4/N11en A44/N206. Ook het bruisende centrum van Leiden is snel te bereiken. Veel speelmogelijkheden voor kinderen in de omgeving van de woning. Kortom: prettig wonen voor het hele gezin!
Begane grond
Voortuin. Entree woning, hal met meterkast (2021)/stadsverwarming en een moderne toiletruimte met hangend closet + fonteintje (2021). Tuingerichte woonkamer met trapkast en een open keuken. De keukenruimte is gelegen aan de voorzijde van de woning en biedt u leuk uitzicht op groen en speelveld. De moderne keuken (2021) is o.a. voorzien van een fraai werkblad, BORA inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, handige heetwaterkraan, koel/vriescombinatie, combi magnetron en een vaatwasser. Deze luxe keuken met gezellige eetbar zal het hart van de echte keukenprins(es) zeker sneller doen kloppen. De hal, woonkamer en keukenruimte zijn afgewerkt met de populaire visgraat PVC vloer inclusief vloerverwarming. Zonliefhebbers opgelet! Via de tuindeur in de woonkamer bereikt u de zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten met een zonnescherm, stenen berging en een achterom. De opvallend diepe achtertuin is thans niet aangelegd maar wel al klaar voor eventueel straatwerk. Kenmerkend voor deze ruime tuin is de vrije ligging waardoor u van veel privacy geniet. Voor de woning bevindt zich een speelveld. Ideaal voor kinderen!

1e verdieping:
Via de trap met pvc trapbekleding bereikt u de overloop met vaste kast. Aan de voorzijde van de woning vindt u een slaapkamer met uitzicht op groen en speelveld. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer met dakraam. Tevens aan de achterzijde van de woning een slaapkamer met dakkapel welke ook uitermate geschikt is als werk- en/of hobbyruimte. Bergruimte vindt u achter de knieschotten. De moderne geheel betegelde badkamer (2021) is voorzien van een douche, wastafelmeubel met twee kranen, designradiator, 2e (hangend) toilet en een ronde verwarmde spiegel inclusief verlichting. De overloop en drie slaapkamers op deze verdieping zijn afgewerkt met een laminaat vloer.

2e verdieping:
Via de met trap met pvc trapbekleding bereikt u de royale zolderslaapkamer met laminaat vloer. Omdat deze verdieping aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel geniet u van extra woonruimte. De twee dakramen aan de achterzijde van deze verzorgde woning zorgen voor extra daglicht. Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting en de opstelplaats voor de mechanische ventilatie-unit (2021). Er is nu geen radiator op deze verdieping aanwezig, maar wel een aansluiting. Extra opbergruimte vindt u op de bergvliering en achter de knieschotten.

Bijzonderheden: de woning is gelegen op erfpachtgrond, het betalen van erfpachtcanon is afgekocht tot 2058. Jaarlijkse administratiekosten: € 58,35 (incl. btw). Het is mogelijk om de erfpachtgrond in eigendom te verkrijgen. De woning is voorzien van dubbele beglazing.

Aanvaarding: in overleg.

Energielabel: A.

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Bouwjaar: 1983
Gebruiksoppervlakte wonen: 104,30 m2
Bruto inhoud woning: 369,40 m3
Perceelopp: 131 m2

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
24 januari 2024
Verkoopdatum
6 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.698
Aangeboden sinds
24 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1983

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
131 m2
Inhoud van de woning
369 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview