Verkocht

Willem Lodewijkstraat 63 8933 BJ Leeuwarden

128m2
Wonen
4
Kamers
147m2
Perceel
1908
Bouwjaar
Check deze geweldige woonkans in het bruisende Willemskwartier van Leeuwarden! Eenmaal binnen zul je al snel verliefd worden op de sfeer en ruimtelijkheid die deze woning te bieden heeft. Deze charmante tussenwoning is voorzien van vele authentieke details die karakter geven aan deze woning én … instapklaar dus direct woonplezier! Wordt dit jouw nieuwe [t]huis?

Deze tussenwoning is oorspronkelijk gebouwd in 1908, is keurig afgewerkt met oog voor karakteristieke elementen, zoals de granito vloer in de hal, paneeldeuren en hoge plafonds met ornamenten. Er is ook aandacht besteed aan het isoleren van de woning, zo is de woning vrijwel volledig voorzien van dubbel glas (HR ++), vloer-, gevel- en dakisolatie en zijn er 10 zonnepanelen op het dak gerealiseerd. Deze woning beschikt dan ook over energielabel B

De indeling is als volgt:

Begane grond: Vanuit de entree is daar de hal met granito vloer, trapopgang en toilet en toegang tot de woonkamer en de keuken. Mooi detail is het geslepen glas in de deur in de hal. De sfeervolle woonkamer met erker en hoge sierplafonds bestaat uit een voorkamer, achterkamer (gescheiden door hoge ensuite deuren) en een uitbouw. Alle beglazing in de woonkamer is HR++. De twee authentieke marmeren schouwen zijn een absolute eyecatcher! De schouw in de woonkamer beschikt over een houtkachel, perfect voor gezellige avonden met het gezin. De vloer is volledig vernieuwd, geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met een moderne lichte visgraatvloer. De uitbouw is volledig geïsoleerd, heeft hoge openslaande houten deuren uitgevoerd in klassieke stijl die leiden naar de besloten en knusse stadstuin. De moderne keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tot slot de bijkeuken met lichtkoepel en vaste kastruimte (voor o.a. witgoedopstelling) en directe toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping is een ruime overloop (v.v. lichtkoepel) die toegang geeft tot 3 slaapkamers, een walk-in closet en een moderne badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een mooie schouw en openslaande deuren naar het balkon. De ouderslaapkamer aan de achterzijde heeft via openslaande deuren toegang tot het omheinde dakterras. De nette badkamer aan de voorzijde is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel en 2e toilet.

Buiten:
Buiten geniet je van een heerlijk beschutte stadstuin, met ligging op het noorden. De tuin is fraai aangelegd, volledig omheind en grotendeels voorzien van bestrating. De fraaie plataanbomen zorgen tijdens zomerse dagen voor een fijne schaduwplek en een mooie groene achterwand.

Locatie:
De Willem Lodewijkstraat ligt in de gewilde Oranjewijk, op slechts een steenworp afstand van de historische binnenstad van Leeuwarden. Deze wijk staat bekend om zijn monumentale panden en karakteristieke straten. Hier combineer je het beste van twee werelden: de rust van een buurt met alle voorzieningen binnen handbereik én de levendigheid van de stad om de hoek. Hier vind je talloze gezellige cafés en restaurants, maar ook het idyllische Wilhelminapark. Verschillende scholen, supermarkten en sportvoorzieningen bevinden zich eveneens in de nabije omgeving. Bovendien vlakbij het Centraal Station, maar je bent ook zo de stad uit met de dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts 5 minuten rijden.

Bijzonderheden:
- Verrassend ruime eengezinswoning
- Gelegen in de gewilde Oranjewijk
- Instapklaar & sfeervol
- Voorzien van vloerverwarming
- Op loopafstand van de historische binnenstad van Leeuwarden
- 10 (nieuwe) 490 Wp zonnepanelen
- Betonnen begane grond vloer
- Goed geïsoleerd, energielabel B

Deze sfeervolle tussenwoning is dé droomplek voor bijvoorbeeld jonge gezinnen en starters die op zoek zijn naar comfortabel wonen met een vleugje historie.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 maart 2024
Verkoopdatum
9 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.969
Aangeboden sinds
6 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1908
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
147 m2
Inhoud van de woning
524 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
10 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, balkon, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview