Van Naaldwijcklaan 8 4143 BW Leerdam

160m2
Wonen
6
Kamers
271m2
Perceel
1974
Bouwjaar
Royale tweekapper met oprit, diepe garage, grote tuin en een prachtige ligging.

Een woonoppervlak van maar liefst 160 m2 en een garage van 31 m2. Tel hier nog royaal perceelsoppervlak bij op en je hebt de ideale mix voor een prachtig aanbod.

Uiteraard mag ook de ligging niet onbenoemd blijven. Rustig gelegen aan de rand van de ruim opgezette woonwijk Leerdam-Noord is het hier goed toeven.
Ook de tuin is fraai gelegen. Genoeg ruimte om lekker te kunnen relaxen en veel privacy.

De woning is op punten gedateerd en biedt dus alle kansen helemaal naar je eigen hand te zetten. Kortom: een aanbod dat je niet mag missen!
Begane grond
Zijentree (onder overkapping) naar hal met garderobe, vaste kast, trapopgang, meterkast en toegang tot het toilet met fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en de keuken.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft een fijne zithoek met open haard. Er is veel lichtinval door de grote raampartijen.

Aan de tuinkant is de keuken gesitueerd. Deze staat in een U-opstelling en biedt veel ruimte. De keuken is prima bruikbaar met een keramische kookplaat, afzuigkap, combioven en een koelkast.

De achtertuin is via een brede schuifpui te bereiken.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang aan een drietal slaapkamers van respectievelijk 17, 15 en 10 m2. Stuk voor stuk ruime slaapkamers dus.

In de badkamer is een inloopdouche, een wastafel en een ligbad. Ook treffen we er de aansluiting voor de wasmachine aan. Deze kan overigens ook op zolder worden geplaatst indien gewenst.

Zoals het hoort bij een woning van dit kaliber is er een separaat toilet op deze etage.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de voorzolder is genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een werkplek of iets dergelijks. Tevens treffen we de HR CV combiketel aan. Deze is geplaatst medio 2010.

Tot slot is het meer dan vermeldenswaardig dat er op deze etage nog een tweetal prima slaapkamers zijn te vinden. Beiden met groot dakraam en de voorslaapkamer met wastafel.

In totaal dus maar liefst 5 ruime slaapkamers in deze woning!

Tuin
Naast een voortuin en een oprit is er uiteraard ook een achtertuin. Deze is ruim, biedt veel privacy en is gelegen op het oosten. Zodra de zon opkomt kun
je dus al genieten in deze tuin.

Tot slot de garage. Deze is beslist niet van een standaard formaat. Maar liefst ruim 10 meter diep en een oppervlak van zo’n31 m2 maken deze ruimte ideaal voor de hobbyisten onder ons. Een oldtimer of motoren, het past er allemaal in.

Details
De woning is in 1974 op een deugdelijke wijze gebouwd. In deze bouwperiode werd ruim gebouwd met spouwmuren en grote raampartijen. De woning verdient op punten aandacht wat betreft onderhoud en modernisering.

De verwarming en warm water geschiedt via een HR CV combiketel uit 2010. Een elektrische boiler zorgt voor het warme water in de keuken.

De begane grond is voorzien van isolerende beglazing op de verdiepingen treffen we grotendeels enkele beglazing aan.
Het energielabel is onlangs vastgesteld op een groen C label. Gelet op het grote dakoppervlak is er veel mogelijk op het gebied van zonnepanelen.

Kortom: Een solide basis met veel mogelijkheden!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.125
Aangeboden sinds
12 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
271 m2
Inhoud van de woning
523 m3
Oppervlakte externe bergruimte
31 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview