Verkocht

Meent 31 4141 AA Leerdam

94m2
Wonen
4
Kamers
150m2
Perceel
1911
Bouwjaar
Stijlvol karakterpand op toplocatie met tuin op het Zuiden en drie ruime slaapkamers.

Een stijlvol karakterpand in optima forma en gelegen op een prachtige locatie! Kort samengevat is dat waar dit prachtige aanbod voor staat.

Het pand heeft een typische bouwstijl van weleer met rijke elementen, zoals de vakverdeling in de ramen en het sierlijke metselwerk. De stijlkenmerken zijn niet alleen aan de buitenzijde te bewonderen. Ook in de woning treffen we nog veel originele elementen, zoals het authentieke gestukadoorde plafond aan. Naast een stijlvolle afwerking is het ook een comfortabele woning.

Er zijn 3 ruime slaapkamers, een keurige badkamer en een luxe keuken.

Had ik al vermeld dat de schouw in zwart marmer is uitgevoerd?

De achtertuin heeft een ideale Zuidligging en een achterom. Wat kun je als koper in dit segment nou nog meer te wensen hebben?
Begane grond
Stijlvolle entree naar hal met Portugese mozaïek tegels in Esscher degin, de originele trapopgang, toegang tot toilet, de woonkamer en de keuken.

De woonkamer kijkt uit over de stadsgracht en heeft aan de achterzijde dubbele tuindeuren. Op de vloer ligt een stoere houten vloer van Amerikaans noten. Het plafond is nog voorzien van de originele ornamenten en de open haard heeft een voorzetschouw van zwart geaderd marmer.

De keuken is uitgevoerd met een gasfornuis met 4 pitten, een afzuigkap en een vaat- wasser. Het geheel is stijlvol afgewerkt met een Belgisch hardstenen werkblad. De achtertuin is trouwens ook via de keuken te bereiken.

Eerste verdieping
De overloop, met dakraam, biedt toegang aan een drietal slaapkamers van respectievelijk 16, 11 en 7 m2, waarvan de grootste met een praktische vaste kasten.

De badkamer is stijlvol betegeld met royal Mosa in een antraciete kleurstelling. Er is een ruime douche, een toilet en een wastafel. Ook is er een wasmachineaansluiting aanwezig.

Tweede verdieping
Via een vlizotrap op de overloop is de 2e verdieping bereikbaar. Er is hier voldoende ruimte op deze bergzolder.

Tuin
De achtertuin is een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De ligging is Zuid, dus ideaal wat dat betreft. Er is een berging voor de fietsen en dergelijken en er is een achterom.

Ook de voortuin is een fijn plekje om te genieten van het uitzicht over de stadsgracht.

Details
De woning is rond 1911 op een traditionele wijze gebouwd. Een bouwperiode waarin er gebruik is gemaakt van de stijlkenmerken zoals het fraaie metselwerk, de vakverdeling in de ramen en de hoge plafonds. Maar de tijd heeft in dit huis niet stilgestaan! Het geheel is op een passende wijze
gemoderniseerd, zonder het oorspronkelijke karakter uit het oog te verliezen. Zo zijn de dakpannen in het verleden vernieuwd en is er medio 2008 een nieuwe meterkast geplaatst.

Het geheel maakt zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde een zeer verzorgde indruk en is helemaal op orde. Verwarming geschiedt via een HR CV combiketel.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 december 2023
Verkoopdatum
8 maart 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.255
Aangeboden sinds
13 december 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
150 m2
Inhoud van de woning
400 m3
Oppervlakte externe bergruimte
9 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview